Anot bendrovės, kriptovaliutą išgauna patys įmonės darbuotojai, o ji bus naudojama, motyvuojant darbuotojus.

„Pervesdami LDCoin vienas kitam darbuotojai padėkos už atliktą darbą, bendradarbiavimą projektuose, įsitraukimą, o „Lietuvos draudimo“ Personalo departamentas numatė susieti kriptovaliutą su galimybe išsikeisti uždirbtus virtualius pinigus į įvairiausias, darbuotojus papildomai motyvuojančias naudas“, - pranešime teigia „Lietuvos draudimas“.

Moneta sukurta hakatono metu. Anot pranešimo, kriptovaliutų kasykla ir piniginės - pirmoji hakatono metu sukurta idėja, kuri įgyvendinama visos bendrovės mastu

„Didžiuojuosi tuo, kad kriptovaliutą sukūrė ir įdiegė patys darbuotojai. Kuriant prototipus nesi tikras, kad kuriama idėja prigis ir išsivystys, todėl pamatę, kaip palankiai darbuotojai sutiko kriptovaliutos idėją, apsidžiaugė ne tik jos autoriai, bet ir bendrovės vadovai. Manome, kad darbuotojai ne tik kas valiutą, bet ir dalinsis ja kaip tam tikra bendradarbiavimo išraiška“, - pranešime teigia „Lietuvos draudimo“ vadovas Kęstutis Šerpytis.

„Lietuvos draudimo“ darbuotojai už tam tikrą bendrovės kriptovaliutos sumą galės pasirinkti naudų krepšelius: įvairių įmonės logotipu paženklintų prizų, nemokamų apsilankymų sporto klube, pramogų, bilietų į sporto varžybas iki privačių pietų su įmonės vadovais, papildomų laisvadienių, kelionių čekių, įvairių komandinį darbą skatinančių veiklų.

Bendrovėje dirba daugiau nei 1000 darbuotojų. „Lietuvos draudimas“ Lietuvoje 2017 metais valdė 31 proc. ne gyvybės draudimo rinkos ir buvo didžiausia draudimo bendrovė Baltijos šalyse. „Lietuvos draudimas“ yra pelnęs „Geriausio darbdavio 2017“ apdovanojimą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)