Į teismą garsenybę padavė du jo buvę asmens sargybiniai, kurie pasidalijo ir itin nemaloniomis J. Deppo gyvenimo detalėmis. Per dvejus darbo metus vyrams tekdavo dirbti ir auklėmis, nors už tai niekas nemokėjo. Eugene Arreola and Miguel Sanchez tikisi laimėti Kalifornijos (JAV) teisme bylą prieš buvusį savo vadovą ir vardan to jie pasiryžo paviešinti itin nemalonius darbo faktus.

Turėdami dirbti viršvalandžius jie nesulaukdavo ir papildomo užmokesčio, o poilsiui laiko buvo skiriama itin mažai, tad nenuostabu, kad dažnai jiems tekdavo dirbti pervargus. Tačiau, anot asmens sargybinių, saugoti J. Deppą ir jo šeimą yra nelengvas darbas, kurį norint atlikti tinkamai reikia pakankamai ilsėtis.

Vyrams teko ir valyti nuo aktoriaus veido narkotikus po vienos pašėlusios nakties klube bei stebėti, kaip J. Deppas nesusitvarko su užgriuvusia finansine našta.

Į teismą aktorių padavę buvę jo darbuotojai tikina, jog nori tik atgauti pinigus, kurie jiems teisėtai priklauso.

Nepaisant viešai išsakytų kaltinimų ir paaiškėjusių darbo sąlygų, Filmo „Karibų piratai“ žvaigždė nepateikė jokio atsako. Kol kas žurnalistams nepavyko susisiekti ir su jo atstovais.

Apsaugos darbuotojai taip pat pridūrė, jog viskas buvo gerai ir jie buvo patenkinti savo darbo sąlygomis iki jis pasamdė apsaugos kompaniją prieš pat prasidedant didžiosioms problemoms.

E. Arreola aktoriui pradėjo dirbti 2007 metais ir kaip mat tapo artimas su jo motina Betty Sue Palmer. Kiek tiksliai dirbo kitas darbuotojas, nėra aišku.

2016 metais suprastėjo aktoriaus finansinė padėtis. Tai pastebėjo ir visi jo darbuotojai, kurie gyveno kartu Holivudo kalvose. Labai greitai aktorius pradėjo drastiškai keisti darbo sąlygas ir apkarpė išlaidas visiems aplinkiniams, nors pats savo apsipirkimo įpročių taip ir nepakeitė.

2016 metų balandį jis susituokė su Amber Heard ir atleido apsaugos kompaniją, kuri ir buvo įdarbinusi minėtus apsaugos darbuotojus. Jis su mylimąja nusprendė atsikratyti įmonės ir sutaupyti pasamdžius žmones tiesiogiai. Tuomet pasikeitė jų darbo valandos. Vyrai dirbdavo po 12 valandų kasdien be poilsio, atlikdavo vairuotojų pareigas.

Teisme jie pasakojo, jog nerimavo ir bijojo prarasti darbą, todėl atlikdavo net ir absurdiškiausias užduotis bei stengėsi padėti J. Deppui kovoti su priklausomybe narkotikams ir alkoholiui.

Galiausiai vyrai metė darbą dėl toksiškų ir sudėtingų jo sąlygų. Teigiama, jog visa žala siekia 21 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)