Pranešta, kad keturių žvaigždučių viešbutyje „Artagonist“, pirmame aukšte, dega lubos. Viešbutis įsikūręs XV a. pastate.

Buvo evakuoti žmonės. Vienas viešbučio gyventojas pasijuto blogai, bet rimtesnės pagalbos jam neprireikė - greitosios pagalbos medikai jį apžiūrėjo vietoje.

21.42 val. ugniagesiai paskelbė gaisro lokalizaciją. Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnų, pradinis pranešimas nebuvo tikslus - paaiškėjo, kad buvo uždūmintas vienas kambarys. Apie 22 val. ugniagesiai dar aiškinosi incidento priežastis. Manoma, kad dūmai pasklido ėmus svilti elektros laidams.

Vėliau ugniagesiai patikslino įvykio aplinkybes. Jiems atvykus, viešbučio pirmame aukšte esanti lifto holo patalpa buvo stipriai uždūminta. Dėl trumpo jungimo lubose apdegė rekuperatoriaus laidas. Išardyti 2 kvadratiniai metrai pakabinamų lubų.

Trečiadienį viešbučio „Artagonist“ administracija pranešė, kad visos priešgaisrinės sistemos suveikė tinkamai, iškart buvo iškviesti ugniagesiai. Iki jiems atvykstant, iš kambarių buvo evakuoti visi svečiai. Evakuoti 28 žmonės. Visi svečiai už tą naktį gavo kompensaciją ir mokesčiai už tą naktį nebus imami. Elektrikai jau sutvarkė gedimą.