„Grįžti į operacinę nebeteks ir labai tuo džiaugiuosi. Paskutinės operacijos metu buvo tvarkomas sąkandis, o per visą šį laikotarpį jau buvau tapęs dažnu medikų pacientu. 2016 metais patekęs medikų globon dar nežinojau, kaip ilgai visa tai užtruks ir kiek kainuos, nes kai žala susijusi su organizmu, galutinį rezultatą numatyti yra sunku“, – pasakojo jis.

Atlikėjas neslepia, jog dabar jo bičiuliams ir artimiesiems yra keista matyti jį plačiai besišypsantį, nes skausmo kaustomas jis pamiršo ir apie plačią šypseną, ir apie valgymą be nemalonių pojūčių.

Jis pasakojo, kad po dviejų savaičių jau turėtų nebešvepluoti, tačiau tam, kad greičiau priprastų prie naujo sąkandžio, gydytojai patarė daugiau garsiai skaityti. „Kol kas tai yra sudėtinga. Nuolatos sulaukiu ir komentarų, kad tai ne dėl sveikatos, o noro pakeisti išvaizdą. Daugeliui atrodo, kad tai dėl noro būti madingu, kaip Rytis Cicinas ar Rusijos atlikėjai (šypsosi). Tačiau valgyti kreiva burna tikrai nėra didelis malonumas“.

DELFI primena, kad prieš 1,5 m. Algimantas Minalga-Soliaris pakliuvo į avariją, kurios metu jam lūžo žandikaulis. Tuomet į taksi automobilį, kuriame sėdėjo ir jis, rėžėsi kito vyro vairuojamas automobilis. Nukentėjo tiek keleivis, tiek ir taksi vairuotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)