Pirmas kartas įvyko ne visai viešoje vietoje, bet greta tėvų miegamojo, tad rizika būti užkluptiems buvo. Bet užtat koks kaifas – pamenu, patys nesuprasdami edginom – tik priartėja O, aš iškart prašau lėtint, nes bijojau pažadinti tėvus. Tada, pamenu, dar strioko buvo, bet iš šio life point‘o žiūrint – tik gera patirtis.

Vėlesniais metais buvome pamėgę naktį ateiti ant sūpynių – miegamasis rajonas, tą žaidimų aikštelę apsupę namai... o žibintai nedega. Vieną kartą, kai labai aistringai supomės, priėjo kažkoks girtas vyras ir pasakė, vaikai, tyliau juokitės, kaimynus prižadinsite. Paskui kurį laiką nėjome, baisu buvo, kad visai negirdėjome, kai priėjo. Taip ir policija galėjo pričiupti.

Esam dar varę pirmo aukšto balkone, po vakarėlio, visi atsipalaidavę plavinėja po butą, gulinėja, o mes balkone įstiklintame, bet tokiam sovietiniame, kur langai visada atviri, nes tiesiog neužsidaro, supuvusi mediena. Mes ten kratomės kaip reikiant, ir girdime, kažkas ateina (lauke; ankstyvas rytas). O nesinori liautis, taip gera... Tai truputį tyliau stengėmės, susirietėme ten visaip, kad tik nesimatytų mūsų. Ir nutyla žingsniai, galvojame, nuėjo. Vėl morčiaujam visu garsu. Ir tada balsas senos moters, kažką ten, Jėzus Jėzus, vėl vaikai... Mes taip ir sustingom raitelio pozoje, galvojame, šakės, užmatė... O ten, pasirodo, babcė su savo gėlėmis kalbėjo, kaip vėl kažkas jas numynė, o mes ten merdėjome iš baimės.

Aišku, jau 18-ikos buvome sulaukę, tai niekas negrėsė, bet vis tiek.

Atmetus malonius potyrius, yra buvę ir nelabai smagių. Užėjo morčius nerealiai ir vidury baltos dienos jūroje, pasitaškę, nutarėme susijungti. Tarp kitų besimaudančiųjų, tarp šeimų su vaikais, tarp visų, dzin buvo... Tai ne tik, kad nieko neišėjo (tada dar nežinojome sekso vandeny subtilumų), bet ir teko nuogomis grožybėmis sprukti iš vandens, nes staiga iš niekur gelbėtojai su savo kateriu atsirado, ir visus į krantą ėmė vyti, gal kokios pratybos buvo. Tai žiauriai gėda paskui buvo, daugiau, juokais sutarėme, Palangoj nesimylėsime, rizika, kad užklups, didesnė už erotišką... Per daug reali.

O šiaip, karts nuo karto mašinoje, palapinėj per festus. Gyvenimas vienas, reikia jį švęsti. Jokios rutinos. Rekomenduoju ir kitiems.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!