„Aš labai godus, labai noriu pinigų daug uždirbti, todėl kiekvieną dieną einu į darbą. Ateinu, nusirengiu ir atsisėdu. Pradžioj vienas. Ir tada aš laukiu mūzos, – juokiasi S. Prūsaitis. – Jei rimtai, tai nėra jokios mūzos, niekas pas mane į tą rūsį neateina. Aš dažniausiai ten vienas sėdžiu, išsitraukiu popieriaus lapelį, rašau, rašau, išbraukiu ir tada kartais surinku „yes, pavyko“, – kūrybos procesą atskleidė dainininkas ir netrukus su Vaigauskais pradeda kurti naują hitą, skelbiama pranešime spaudai.

„Ką tu ten teisi?“, – apie darbą klausia Orestas. „Jazzu aš teisiu. Nepatinka man jinai“, – juokiasi Saulius ir surimtėjęs sako, kad dažniausiai projekto dalyviams tiesiog bando patarti, o tai, kad teisėjų daug kas nekenčia, pasak Sauliaus, visai ne problema. „Taip ir turi būti. O kaip kitaip tu išliksi? Visų mylimas? Mano būdas yra būti kuo labiau nekenčiamam“, – sako S. Prūsaitis.

„Aš ilgai nežinojau, ką aš darau ir apie ką aš esu. O čia labai svarbus atsakymas kiekvienam atlikėjui – suprasti, kas tu esi ir ką tu skleidi. O aš labai ilgai negalėjau to suvokti. Kelias yra kelias... Ir visai neseniai aš supratau, kad pozityvumas ir energija yra mano ir mano grupės arkliukas, tai man sekasi geriausiai ir tai pasiteisina“, – apie kūrybines kančias pasakojo Saulius ir atskleidė tris dalykus, kurių nedaro: „Aš nevėluoju, nežaidžiu loterijoje ir nesilankau pas psichologus“, – atviravo S. Prūsaitis.

Paklaustas, kiek moterų buvo jo gyvenime, Saulius sako jų nesuskaičiuojantis: „Daug buvo... Per daug“, – liūdnai prisipažįsta ir greitai randa bendrą kalbą su Orestu apie neištikimybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)