„Iš pradžių buvo sunkoka anksti keltis, nuogąstavau, ar rasiu tam laiko, bet dabar sportas man tapo gyvenimo dalimi“, - džiaugiasi K. Ivanova.

Dar prieš pradedant sportuoti, atlikėja kreipėsi į trenerę, mat buvo įsitikinusi, kad moters kūną geriausiai supras moteris.

„Galbūt nuskambės stereotipiškai, bet norėjau moters trenerės, nes pamaniau, kad su moterimi bus greičiau rasti bendrą kalbą. Likau labai patenkinta savo sprendimu. Tai nuostabus žmogus, kuris moka motyvuoti. Atitiko mūsų energija, charakteris“, - DELFI pasakojo pašnekovė.

Aktyviai sportuoti Kristiną privertė ne tik dailesnio kūno svajonė, bet ir juntamas skausmas.

„Pirmiausiai norėjau atsikratyti nugaros maudimo ir tik po to sutvirtinti kūną. Vasaros sezonu, kai tenka per vieną dieną padažyti šešias klientes, o po to dar skubėti į koncertą, nuovargis pasijusdavo akimirksniu. Šalutiniu sporto poveikiu vadinu apvalesnį užpakaliuką ir pilvo presą. Viskas taip sutvirtėjo, kad kartais pajuokauju, jog pasidariau lengvą kūno tempimą“, - šmaikštauja ji.

Paklausta, kaip per kelis mėnesius pakito jos mityba, dainininkė teigia, jog nežymiai, mat visada stengėsi rūpintis savimi.

„Mityba – vienareikšmiškai svarbu. Aš visą laiką valgiau gana sveikai. Ilgą laiką nevalgiau mėsos, tačiau dabar ją ir vėl grąžinau į savo racioną. Svarbu klausyti savo organizmo ir nesivaikyti madų. Tikiu, kad taip geriausia“, - sako K. Ivanova.

Kristina Ivanova

Daugiausiai motyvacijos atlikėja pasisemia iš akivaizdžiai matomų figūros pokyčių, o dažnos treniruotės padėjo rasti ritmą darbingoje savaitėje. Sutvirtėjusį Kristinos kūną pastebėjo net bičiuliai.

„Po pertraukos mane pamatę draugai sakė, kad negali atsižiūrėti, nes stipriai pasikeičiau. Girdžiu, kad tapau daug moteriškesnė“, - džiaugiasi ji.

Pasirodo, kad K. Ivanova yra taip patenkinta savo dabartine išvaizda, kad visai pamiršo, kiek ji sveria. Nepaisant to, pokalbio metu ji skubiai susirado svarstykles ir ryžosi ant jų atsistoti.

„Dabar sveriu 55 kilogramus. Pastaruoju metu aš nesisveriu. Matyt, kai būni patenkintas savo kūnu, tau to nebereikia. Pamenu, kai tokia nebuvau – sverdavausi kiekvieną rytą“, - išduoda pašnekovė.

Neprarasti motyvacijos ir atsisakyti pagundų Kristinai kasdien taip pat padeda nuolat sportuojantys grožio salono kolegos.

„Vienas kitą užkrėtėm meile sportui. Sportuojam visi iki vieno ir darbo kokybė pagerėjo“, - džiaugiasi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)