Pirminiais duomenimis, dega kavinė, evakuojami žmonės, uždaromas eismas.

Papildyta 20.10 val. „Akropolis“ pranešė, kad pastebėjus dūmus „Grill London“ kavinės kamine ir suveikus priešgaisrinei signalizacijai, laikantis saugumo reikalavimų, buvo evakuoti Vilniaus „Akropolio“ lankytojai. Evakuacija įvykdyta sėkmingai, nukentėjusiųjų nėra.

Šiuo metu įvykio vietoje priešgaisrinės apsaugos specialistai atlieka apžiūrą. Pirminiais duomenimis, signalizacija suveikė dėl kavinės kamine susikaupusių riebalų.

Vilniaus „Akropolis“ lankytojams bus atidarytas po to, kai situaciją įvertins specialistai.

Papildyta 20.21 val. „Maxima XXX“ ir „Akropolio“ Verslo centro evakuacijos priešgaisrinės apsaugos specialistų rekomendavimu buvo nuspręsta nedaryti. Evakuoti žmonės tik iš „Akropolio“ prekybos centro. Iš Verslo centro ir „Maximos“ evakuacijos priešgaisrinės apsaugos specialistų rekomendavimu buvo nuspręsta nedaryti.

Įvykio vietoje priešgaisrinės apsaugos specialistai atlieka apžiūrą. Pirminiais duomenimis, signalizacija suveikė dėl kavinės kamine susikaupusių riebalų.

Vilniaus „Akropolis“ lankytojams bus atidarytas apie 21 val., po to, kai situaciją įvertins specialistai.

Lankytojai bus neleidžiami tik į dūmtraukio neprižiūrinčią kavinę.

DELFI skaitytojos pasakojimas. Delfi skaitytoja Monika, kuri buvo „Akropolyje“: vaikščiojom „Ermitaže“. Einam kasų link, ateina pardavėja, sako: viską meskit, evakuojamės, nusipirksit po to. Jokio aiškaus organizavimo nebuvo - tiesiog sakė eikit. O kur eit - neaišku. Jei būtų rimtas atvejis, tai nežinau, kaip būtų baigęsi, visi sumišę ėjo kas kur. Kai išėjom, paaiškėjo, kad nėra atviros ugnies, gal kokie laidai dega, bet nieko rimto. Nuėjom iki savo automobilio, iki dabar stovime kamštyje. Džiaugiuosi, kad nieko labai rimto, bet jei būtų rimtas gaisras, tikrai nebūtų visi tvarkingai palikę patalpas, nes jautėsi didelis sąmyšis, niekas nežinojo, kur jiems eiti.