Praėjus daugiau nei dešimtmečiui po staigios ir netikėtos gamtininko mirties, jo atminimas buvo įamžintas vardinėje penkiakampėje žvaigždėje. Holivudo bulvare vykusiame renginyje dalyvavo S. Irwino žmona Terri (53) ir judviejų vaikai – dukra Bindi (19) bei sūnus Robertas (14).

Šeimos prisiminimais viešai besidalinusi dukra nesulaikė ašarų ir pravirko. Susirinkusiai miniai Bindi pasakojo, kaip stipriai šioje ceremonijoje būtų norėjęs būti jos tėtis.

„Aš niekada, net ir drąsiausiose savo svajonėse, nenumaniau, kad tai gali įvykti. Kartu mes kovosime už viską, kam tėtis taip sunkiai dirbo“, - tarė jo dukra.

„Jis buvo neįtikėtinai geras specialistas, bet tuo pačiu ir geriausias tėtis“, - pridūrė žymiojo gamtininko sūnus Robertas.

Džiugią, tačiau tuo pačiu jautrią akimirką šeimą palaikė ir Bindi mylimasis Chandleris Powellas (19). Pora romantiškus santykius puoselėja nuo 2015 metų.

S. Irwino vaikai aktyviai tęsia jo pradėtus darbus Australijos zoologijos sode.

DELFI primena, kad „Krokodilų medžiotojas“ mirė 2006 metais, jį pražudė raja. S. Irwinui buvo 44-eri metai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)