Kai Norvegijos sosto įpėdinis Hakonas ir jo žmona Metė Marita prie finišo tiesiosios pasveikino nugalėtoją, K.Tro suprato, kad sunkus darbas ir prakaitas apsimokėjo.

Beje, princą ir aukso medalio laimėtoją sieja tai, kad juos abu norvegai vertina gana prieštaringai: Hakoną dėl santuokos su anksčiau vakarėlių "karaliene" vadinta vieniša motina, o K.Tro - dėl erotinių nuotraukų.

Žavi sportininkė dėl nuotraukų nesigėdi. "Krūtinę buvau prisidengusi specialia slidininko apsauga, o visa kitą, ką būtų buvę galima matyti, pridengiau ranka", - apie pozavimą slidinėjimo žurnalo viršeliui papasakojo olimpietė, po to kai valiūkiškai paklausė žurnalistų, ar pademonstruoti, kaip tai darė.

K.Tro taip pat atskleidė, jog laimėti Solt Leik Sityje jai galbūt padėjo susilaikymas nuo šokolado. Iš Norvegijos pernai plaukdama į treniruočių stovyklą Šveicarijoje ji kelto neapmuitintų prekių parduotuvėje prisipirko šokolado, kurį kramtė visą likusią kelionės atkarpą.

Po 15 valandų automobilyje atvykus į stovyklą jai buvo taip bloga, jog prisiekė daugiau niekada nepiktnaudžiauti šokoladu. Nuo tada ji numetė 10 kilogramų svorio ir dabar šokoladą valgo tik ypatingomis progomis.

Tokia proga jai tapo Solt Leik Sitis. Savo tėvynėje 1994 metais Lilehameryje vykusioje olimpiadoje ji nedalyvavo dėl kelio traumos, o 1998 metais Nagane teiškovojo bronzą. Po pergalės Solt Leik Sityje K.Tro paskelbė aktyviai sportuosianti dar vienerius metus.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją