Balandžio viduryje Estijoje viešėjęs Sasha Song patyrė nuostolių – viešbutyje buvo pavogti jo priklijuojami plaukai. „Tai labai keista istorija“, - „Lietuvos rytui“ pripažino atlikėjas.

Muzikinėje TV laidoje dalyvavęs dainininkas po darbingos dienos grįžo į savo viešbučio kambarį, nusiėmė priklijuojamą šukuoseną ir nuėjo miegoti. Rytą atsikėlęs Sasha Song nusprendė pasivaikščioti, tačiau plaukus paliko. Į savo kambarį grįžusio atlikėjo laukė nemaloni staigmena – dingo jo pasitikėjimą grąžinusi šukuosena.

„Aš tikrai neįsivaizduoju, kaip tai galėjo nutikti. Plaukai buvo dėžutėje, kartu su specialiais klijais. Visuomet juos taip vežiojuosi“, - pasakojo Sasha Song. Dainininkas kreipėsi į viešbučio administraciją, tačiau jokių žinių apie jo plaukus girdėti nebuvo.

700 eurų kainavusią šukuoseną Sasha Song turėjo nešioti apie dvejus metus. Nepaisant neplanuotų nuostolių, atlikėjas prisipažino, kad ilgai be plaukų nebus – jis planuoja ir vėl juos užsisakyti.

„Pinigų, žinoma, gaila, bet dar labiau keista dėl šios istorijos. Pavogė mano plaukus – skamba gana juokingai“, - „Lietuvos rytui“ teigė jis.