„Mano geriausiais jaunystės metais, kaip ir daugelio kitų, tiek seniau, tiek dabar, automobilis buvo pagrindinė sekso vieta. Žinoma, tas reikalas nevykdavo ypač viešoje vietoje. Kažkur pamiškėje, ar prie upės vidury baltos dienos. „Pavarydavom“ ir žiemą, kai lauke minus 15C, o mašinoje šilta.

Buvo taip nutikę, kad vasarą miškelyje, prie staliuko „laužėm“ buteliuką brendžiuko su mergička. Buteliuko pilnai „nepatvarkę“, sulindom į mašiną „užplėšt“ meilės. Nuo įkaitusių kūnų ir dažno kvėpavimo langai iš vidaus smarkiai užrasojo. Kai išlindome, buteliuko ant staliuko neberadome.

Nors iki reikalo mergina įspėjo, kad galbūt kažkas krūmuose už keliolikos metrų tikrina. Ji buvo teisi. Kas „tiharino“, vis tiek „reikalo“ nematė. Nors tiek gerai, kad žmogelis supratingas buvo – į langą nesibeldė ir reikalo negadino. Pasiėmė buteliuką su brendžiuko likučiais ir pasišalino.

Arba dar... Užsimaniau valtį „Nyrok“ Gariūnuose nusipirkti. Taip ir padariau. Jau po kelių valandų ilsėjomės prie ežero su viena „fifačka“. Plaukėm nuo kranto kelis šimtus metrų ir į trasą... Neblogai buvo. Valtelėj apkatke padarėm. Liuks. Po „meilės užplėšimo“ pukšt į ežeriuką ir švarūs, gražūs, nusiprausę visus prakaitus, atgal sulipom.

Fantastika! Įsivaizduoju, koks turėjo būti siaubas kažkam, jei per žiūroną stebėjo. O tokių tikrai buvo...“, – prisiminė vyras.

Ką manai apie seksą viešoje vietoje? Pasidalink savo istorija ir įdomiausios istorijos autoriui padovanosime 100 eurų vertės „Home Style“ dovanų korteles. Rašyk el p. paštu su prierašu „Nuotykis“ arba spausk apačioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)