Veidų tyrinėtojas, laidoje pažvelgęs į šiuo metu įtemptą periodą išgyvenančios Jasaičių poros nuotraukas, savo nuomonę rėžė negailėdamas aštrių žodžių: „Tai nėra tobula pora“.

Sausio mėnesį makiažo specialistė ir dainininkė O. Pikul-Jasaitienė iškvietė policijos pareigūnus, teigdama, kad sutuoktinis jai griebė už rankos. S. Jasaitis kelias valandas praleido policijos komisariate. Krepšininkui buvo nustatytas beveik promilę siekiantis girtumas. Tąkart sportininkas nuo bet kokių komentarų susilaikė, o jo žmona buvo atviresnė.

Prieš mėnesį pareigūnai nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl krepšininko galimo fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui. Tyrimo metu surinkti duomenys leido daryti išvadą, kad be nukentėjusios prieštaringų parodymų, galimo smurtavimo objektyviai nepatvirtino kiti duomenys.

„Visų pirma, jų tikslai skirtingi. Jį daugiau traukia malonumai, aš netgi sakyčiau nuodėmingi. O ji – sumani, aštraus charakterio plėšrūnė“, - laidoje kalbėjo M. Lučinas ir netrukus tęsė.

„Būdama versle ji gali atnešti daug naudos, o jis jai trukdys. Po kažkurio laiko jis greičiausiai net pajus, kad jam nėra pagarbos kaip vyrui, kaip lyderiui šeimoje. Jį tai skaudins. O ją erzins, kad su juo reikia vargti, kažką jam aiškinti ir įrodinėti“, - teigė fenotipologas.

Lietuvoje jau žinomas veidų tyrinėtojas įvardijo, kad Jasaičių sutuoktiniai – skirtingai besikeičiančios asmenybės, todėl jiedu vienas kitam yra tik vidutiniškai tinkanti pora.

„Aš nemanau, kad jie nuo pradžių turėjo daug potencialo kaip pora. Kažkurį laiką, žinoma, jie galėjo pažaisti, pasidžiaugti – jaunas gyvenimas. Tačiau jie keičiasi labai skirtingai. Jam reikalinga stipri moteris, geriau vyresnė už jį, su patirtimi, subrendusi, kuri suprastų jį kaip sūnų ar jaunesnį brolį. Tuomet rezultatas būtų geras“, - tiki M. Lučinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)