Pirmadienio popietę Šiauliuose, Dubijos ir Žemaitės gatvių sankryžoje, įvyko avarija, kuri mieste sukėlė dideles spūstis.

Gausios policijos pajėgos kreipė mašinas aplinkinėmis gatvėmis, užsikimšo net įvažiavimai į nuosavų namų kvartalus. Tokių priemonių buvo imtasi ir dėl įvykusios avarijos ir, ko gero, dėl saugumo.

Į avariją pateko saugos tarnybos „Eurocash 1“ lengvasis automobilis, galintis vežti ir nedidelius krovinius. Sankryžoje jis liko po to, kai susidūrė su sunkvežimiu.

Saugos tarnybos automobiliu važiavo du vyrai. Abu nelaimėlius medikai išvežė į ligoninę. Pasak liudininkų, vyrai išvežti labai sužaloti, abu be sąmonės.

Dėl kieno kaltės įvyko avarija, pareigūnai kol kas nekomentuoja, nes tiesiog nespėta išsiaiškinti. Dabar pareigūnai turi didelių rūpesčių - apsaugininkai automobiliu vežė, ko gero, didelę pinigų sumą, transporto priemonėje matėsi seifas.

Sumaitoto automobilio bei seifo saugoti suvažiavo ir policija, ir kita saugos tarnyba. Pareigūnai nė per žingsnį nesitraukia nuo pinigų prikrauto automobilio. Kiek jį reikės saugoti kol kas nežinia.

Kokio amžiaus sužaloti apsaugininkai, žinių dar nėra. Taip pat pareigūnai nekomentuoja ir versijos, ar saugos tarnybos mašiną su pinigais galėjo kas taranuoti tyčia.