Nors visuomenėje princas garsėja linksmu elgesiu, jo įsakymai labai tikslūs, išsiskiria reiklumu. Jis nedaugžodžiauja, nesišypso ir dažnai pakelia balsą.

Sakoma, kad jis puikiai suvokia esantis kur kas mažiau populiarus nei karalienė Elžbieta.

Šaltinis teigė leidiniui „Express“: „Kai kam iš jam dirbusio personalo narių yra sunku su juo dirbti. Turi daryti tiksliai kaip jis nurodo, ne kitaip. Jei suklysti, antro šanso nebus.“

„Princas Charlesas nemėgsta dalies iš rūmų personalo. Kai ateis laikas jam tapti karaliumi, jis atleis dalį žmonių“, – pridūrė šaltinis.

Anot rūmams artimo asmens, princas Charlesas suvokia, kad nėra toks mėgstamas visuomenėje, kaip jo motina. Tai parodė ir 2017 m. „YouGov“ atlikta visuomenės apklausa.

Straipsnis pasirodė, praėjus kelioms dienoms po 92-ojo karalienės Elžbietos gimtadienio. Ta proga vykusiame priėmime dalyvavo princas Charlesas, princas Harry su sužadėtine Meghan Markle, taip pat dauguma karališkosios šeimos narių.

Baigiantis 92-ojo karalienės gimtadienio šventimui koncertų rūmuose Royal Albert Hall, princas Charlesas pasveikino motiną su gimimo diena ir tris kartus sušuko „valio“.

Pirmą kartą jis kreipėsi į karalienę „jūsų didenybe“, vėliau kreipėsi į ją „mamyte“. Karalienė Elžbieta maloniai šypsojosi.

„Jaučiu, kad 1948 m., kai jums buvo 22 m., nesitikėjote, kad per jūsų 92-ą gimtadienį beveik 70-ies sulaukęs sūnus dar sugebės sušukti „valio, valio“, – sakė princas Charlesas.

„Sušukime jos didenybei gimtadienio proga tris kartus valio“, – paragino jis.

Princas Charlesas ir karalienė pasirodė scenoje, baigiantis šventei.

Gimtadienio šventėje koncertavo daug garsi atlikėjų – Stingas, Shaggy, Tomas Jonesas, Kylie Minogue ir kiti.

Neseniai Tautų sandraugos vyriausybių vadovai sutarė, kad princas Charlesas paveldės iš karalienės Elžbietos sostą, kuris britų monarchei priklauso nuo 1952 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)