Su šeima nutarėme sudalyvauti „Darom“ akcijoje. Mėgstame leisti laiką Trakuose, ir vaikai pasiūlė surinkti šiukšles kur nors aplink.

Gana anksti ryte atvažiavome į mašinų aikštelę tik tik už Trakų. Vaikai dar kuitėsi automobilyje, o aš išlipau apsižvalgyti, ar verta traukti pirštines ir kibirus, ar yra šiukšlių.

Aikštelėje jau stovėjo mašina. Iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet tada supratau, kad kažkas negerai, ir įsižiūrėjusi suvokiau, jog labai jau keistai ji stovėdama juda... Nagi viduje buvote jūs, du išgamos, ir, atsiprašant, kru***tės vidury baltos dienos, viešoje vietoje!!!

Man net kojas pakirto iš siaubo. Sekundę stovėjau sustingusi, o tada nubėgau prie vaikų ir sukišau juos atgal į mašiną. Duok Dieve, kad nebūtų matę...

Tai va, iškrypėliai iš pilko golfo. Kreipiuosi į jus. Džiaukitės, kad neiškviečiau policijos, bet jūs ir visi kiti, užsiimantys tokiais dalykais kur vaikai gali pamatyti – būkite ramūs, kitą kartą taip ir padarysiu. Viliuosi, jog patys atžalų neturite, nes man šlykštu pagalvoti, kokį elgesio modelį jie perims.

Informuoju, kad vieši ištvirkavimai užtraukia baudą, ir nors gerokai per mažą, bet tokioms padugnėms kirsiančią per kišenę!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.