Ji manė, kad Lyndonas B. Johnsonas ir grupelė Teksaso magnatų suorganizavo jos vyro nužudymą, o vykdytoju nusamdė Lee Harvey Oswaldą. J. Kennedy, kuri vėliau tapo Jackie Onassis, tvirtina, kad nužudymas Dalase buvo didesnio plano į prezidento postą deleguoti L. B. Johnsoną dalis.

L. B. Johnsonas, kuris buvo Kongreso narys, po prezidento nužudymo užbaigė jo kadenciją ir kandidatavo į prezidento postą. Pokalbį su J. Kennedy praėjus vos keliems mėnesiams po netekties įrašė garsus istorikas Arthuras Schlesingeris jaunesnysis.

Įrašai buvo saugomi Kennedy bibliotekoje Bostone, toks buvo pirmosios ponios nurodymas. Paslaptyje jie privalėjo būti laikomi dar 50 metų po jos mirties.

Praėjus daug metų po motinos mirties nuo vėžio, jos dukra Carolina nusprendė įrašus paviešinti kiek anksčiau. Ji pasirašė susitarimą su ABC tinklu, jog šis įrašus paviešins po to, kai nutrauks serialą apie Kennedy šeimą, kuris nepatinka tiek Caroline, tiek likusiai šeimai.

10 mln. dolerių kainavusiame seriale Jackie Kennedy vaidina Kate Holmes.

ABC vadovybė patvirtino, kad įrašuose esantys faktai šokiruoja, ir esą Jackie Kennedy dėl vyro mirties kaltina L. Johsoną, skelbia „The Daily Mail“. Spėjama, kad įrašuose Jackie taip pat kalba ir apie jos vyro romaną su devyniolikmete Baltųjų rūmų stažuotoja, esą ji netgi poros miegamajame aptiko jos apatinių.

Jackie Kennedy taip pat prisipažįsta ir pati turėjusi kelis romanus: vienas iš jų buvo su Holivudo aktoriumi Williamu Holdenu, o kitas su „Fiat“ įkūrėju Gianni Agnelli – esą ji taip keršijo už vyro meilės nuotykius.

Taip pat yra duomenų, jog pora svarstė galimybę turėti daugiau vaikų – jie apie tai kalbėjosi kelios savaitės iki tragedijos. Kennedy šeimos istorijos ir biografinės knygos autorius Edwardas Kleinas sako: „Jackie tas jaunas būtybes Baltuosiuose rūmuose vertino nerimtai, o vyrui už tokias pramogas keršydavo pati megzdama romanus. Buvo metas, kai ji tiesiog mėgavosi galėdama erzinti vyrą savo meilės nuotykiais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)