Skelbiama, jog Graikijos klubui po antrųjų ketvirtfinalio serijos rungtynių yra skiriamos 4 tūkst. ir 2,5 tūkst. eurų baudos.

Didžioji bauda yra skiriama už draudžiamą šviesos lazerio naudojimą.

Šio lazerio naudojimas penktadienį beveik visą laiką buvo nukreiptas į trenerį Šarūną Jasikevičių, kuriam su tuo reikėjo taikstytis didžiąją mačo dalį.

Po mūšio Graikijoje paklaustas, kaip į tokį fanų elgesį reaguoja, „Žalgirio“ treneris blykstelėjo ironija.

„Super, tegul švitina į mane. Man tai mesti į krepšį nereikia. Tuo metu žaidėjų nešvitina, tai tegul tik ir švitina į mane. Tikrai, man tai mesti juk nereikia. Burną uždengtų atvirą, būtų dar geriau“, – šyptelėjo strategas.

Anksčiau lazeriai dažniausiai buvo nukreipiami į Brandono Davieso veidą, o atakuodami Š. Jasikevičių fanai apsiribodavo įžeidžiančiomis skanduotėmis.

Šiltų jausmų Kauno ekipos treneriui nepuoselėjantys Pirėjo ekipos sirgaliai jo prie arenos išėjimo laukė ir po rungtynių, todėl Š. Jasikevičiui teko į komandos autobusą keliauti su apsaugos palyda.

Saras leaving SEF and Olympiacos fans were waiting for him pic.twitter.com/InlIYbBLpf
— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) April 20, 2018

Mažoji bauda „Olympiakos“ klubui buvo skirta už neleistiną pirotechnikos naudojimą.

Šiuo metu serijos rezultatas yra lygus 1-1. Trečiosios rungtynės antradienį bus žaidžiamos Kaune.

Už sirgalių pirotechniką bei kitas ketvirtfinalio rungtynėms trukdžiusias priemones buvo nubausta ir Stambulo „Fenerbahče“ ekipa, kuriai teks sumokėti 6 tūkst. ir 4 tūkst. eurų baudas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)