Vykinto Slivkos atstovaujama Edinburgo „Hibernian“ ekipa namuose palaužė užtikrintai lygoje pirmaujančius „Celtic“ futbolininkus 2-1.

24-ąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Jamie Maclarenas ir nors svečiai stengėsi išlyginti rezultatą, kitą rungtynių įvartį pelnė ne jie, o vienas Lietuvos rinktinės lyderių.

Vos 73-ąją minutę aikštėje pasirodęs V. Slivka jau 80-ąją minutę galva pasiuntė kamuolį į Škotijos superklubo vartus ir padvigubino savo ekipos persvarą 2-0.

Nors po 7 minučių dar pasižymėjo ir „Celtic“ puolėjas Odsonne Edouardas, lietuvio įvarčio dėka prancūzas pergalės iš „Hibernian“ neatėmė.

Likus žaisti 4 turus pirmaujantys „Celtic“ futbolininkai prieš artimiausius persekiotojus „Aberdeen“ turi 10 taškų pranašumą.

Tuo metu „Hibernian“ iškovojo svarbius 3 taškus kovojant dėl trečiosios vietos.

Ketvirtoje vietoje žengiantis V. Slivkos klubas su 62 taškais pasivijo Glazgo „Rangers“ klubą, sužaidusį vienu maču mažiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)