Emily Goldberg pasidalijo jų bendromis nuotraukomis ir akimirkomis iš gyvenimo bei papasakojo, kaip jautėsi sužinojusi apie buvusio mylimojo mirtį.

„Per tuos dvejus metus kai buvome kartu jis buvo arčiausiai to, kad taptų mano vyru, mano geriausiu draugu“, – liejo širdį ji.

Ji taip pat pacitavo ir jo dainos žodžius pridėdama, jog nenori, kad tai būtų tiesa.

Pora susitikinėjo nuo 2011 iki 2013 metų.

DELFI primena, kad Avicii mirė, eidamas 29-uosius metus. Jis buvo rastas negyvas Maskate penktadienį. Muzikanto mirties priežastys nenurodomos, bet yra žinoma, kad Avicii paskutiniais gyvenimo metais sirgo ūmiu pankreatitu, kurį iš dalies sukėlė nesaikingas alkoholio vartojimas. 2014 metais jam buvo pašalinta tulžies pūslė.

Garsus švedų didžėjus ir prodiuseris Avicii mirė sulaukęs vos 28-erių. Netektį patvirtino ir jo atstovė spaudai Diana Baron. „Su didžiuliu liūdesiu pranešame, kad netekome Tim Bergling, dar žinomo kaip Avicii. Jis rastas negyvas Omano sostinėje Maskate šį penktadienį, po pietų vietos laiku.

Jo šeima sugniuždyta ir mes prašome visų gerbti jų privatumo poreikį šiuo sunkiu metu. Jokių papildomų pareiškimų nebus", – rašė ji. Aplinkybės ir mirties priežastis kol kas neskelbiama. Avicii buvo tikras šokių muzikos atstovas ir itin populiarus didžėjus. Jis pelnė du MTV apdovanojimus, tapo Billboard laureatu ir buvo dukart nominuotas „Grammy".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)