„Absurdas! „Nužudyti Jasaitį?“. Simo Jasaičio ir jo advokato Alberto Bandžiaus taktika skyryboms pasiekė aukščiausią tašką! Ir viskas dėl namo!

Vaiko poreikiai ir emocijos neįdomūs tėčiui! Po to kai atsisakėme su vaikučiu išeiti iš jo namo su visais daiktais, tėtis ėmėsi taktikos!

Klausimas, o grafiti kūrėjus irgi trauksi baudžiamojon atsakomybėn? Gerbėjai būkit geri, saugokitės Jasaičio, nes rašinės ant visų pareiškimus, įtraukdamas ir savo šeimą! Duokite krepšinio žvaigždei būti žvaigžde ir gyventi name!“ - viešame įraše skelbė O. Pikul-Jasaitienė.

Oksanos Pikul-Jasaitienės įrašą papildžiusi nuotrauka

DELFI primena, kad šįryt Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją.

S. Jasaitis, į komisariatą atvykęs su advokatu Albertu Bandžiumi, pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašo pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų.

Neįvardijamas vyras, anot S. Jasaičio, skambino ir siuntė SMS žinutes, kurių turinys gąsdino.

Policijos prašoma pradėti ikiteisminį tyrimą dėl grasinimų susidoroti, ar tyrimas bus pradėtas, dar neaišku.

Susisiekus su O. Pikul-Jasaitiene, ji DELFI sakė negalinti kontroliuoti to, ką viešoje erdvėje rašo ar sako jos gerbėjai.

„Mano profilį seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių, tad ten, manau, galite rasti daugybę įvairių minčių. O Bandžius yra, matyt, mano sekėjas ir didis gerbėjas, tyrinėjantis kasdieninius skelbimus“, - teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (749)