„Westin” ir „Balzer” turi labai panašius produktus. Tai galvakabliai, kurie turi ne kabliuką, o į guminuką sukamą sriegį. Tokius galvakablius naudoja itin dideliais guminukais žvejojantys spiningautojai, masalas šiuo atveju būna apginkluojamas specialiomis kabliukų sistemomis, į įsukamas galvakablis reikalingas tik masalui skandinti.

Taigi, Vokietijos žūklės reikmenų parduotuvėse prieš kurį laiką pasirodė pakuotės su tokiais galvakabliais, pažymėtos „Balzer Shirasu Screw Jig” logotipu. Tačiau ant pačių galvakablių išlietas danų bendrovės „Westin” logotipas. Apie tai sužinoję danai kiek susinervino, nes jų produktus dažnai kopijuoja kinų gamintojai, tad buvo pamanyta, jog tai dar vienas plagijavimo atvejis. „Šį kartą jie nuėjo per toli”, - portalui „Angling International” sakė „Westin” direktorius Thomas Eldoras Petersonas.

Tuo metu „Balzer” atstovai sako, kad šį nesusipratimą galima paaiškinti daug paprasčiau. Tiesiog tiek „Balzer”, tiek „Westin” galvakablius lieja toje pačioje su švinu dirbančioje gamykloje, kurioje kažkoks darbininkas ir supainiojo užsakymus.