Jei pačios nuotraukos tarsi visai žmogiškos ir niekuo neypatingos, situaciją gelbsti prierašai prie jų, rašo AdMe.ru ir skelbia pačius įsimintiniausius gero humoro jausmo nestokojančio apsauginio įrašus.

„Kai brangiausiasis nori pereiti gatvę, bet visai nesidairo į šalis. Ir tik nereikia tyčiotis iš į skirtingas puses žiūrinčių akių".

„Tiesiog dirbu savo darbą – esu legenda".

„Didžiuojuosi mažyliu – prisiėmė sau tokią naštą".

„Mes kieti vyrukai".

„Žvilgsniu žudau kažką už kadro. Tiesiog, kad žinotumėte: AŠ. VISADA.STEBIU".

„Ir vėl jį išgelbėjau nuo neatsargaus žingsnio į prarają...".

„Sako, kad tėtis dabar bus jis".

„Svajoju būti Edas".

„Sekam sekėjus – cha cha cha"'.

„Ko tau?".

„Improvizuota fotosesija su brangiuoju".

„O galėjo būti toks šaunus įrašas"'.

„Visada poste".

„Kai bandai prisiminti, ar prieš išvažiuodamas į gastroles išjungei virdulį".

„Apsipirkinėjam su brangiausiuoju".

„Keliu taurę už sėkmę instagramoje".

Nemenkai prie K. Meyerso sėkmės ir populiarumo prisidėjo ir pats E. Sheeranas. Vos tik Kevinas susikūrė savo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram", dainininkas ir dainų kūrėjas ėmėsi ją aktyviai reklamuoti. O tai leidžia daryti išvadą, jog šie du vyrukai puikiai sutaria.

„Atėjo laikas, kai ir Kevas pagaliau turi „Instagram", tad jo paskyrą galima prenumeruoti ir sekti kiekvieną žingsnį. Tapkite paskyros @securitykev sekėjais, kursiu „stories", kurios jį taip erzina. Sekite @securitykev – instagramo čempioną", – teigia pats E. Sheeranas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)