Priekin krentančios sruogos

Taip J. Bieberio plaukai atrodė 2009-aisiais, kai jis, teturėdamas penkiolika metų, žaibiškai pateko į popmuzikos žvaigždžių aukštumas. Gausūs juo besižavinčių merginų būriai tiesiog klykdavo iš džiaugsmo, kai dainininkas krestelėdavo akis beveik dengiančias vario spalvos sruogas. Turėti į J. Bieberio panašią šukuoseną tada troško tūkstančiai jo talentu besižavinčių vaikinų.

Justinas Bieberis

Ką tik po kirpyklos

2010 metais J. Bieberis pasirodė su nauja šukuosena, taip pat neišvengiamai patraukusia interneto auditorijos dėmesį. Apie laisvą plaukų kritimą nebuvo likę nė užuominos, o naujas kirpimas padėjo sukurti brandesnį įvaizdį. Už dainininko plaukų stilių tada atsakinga Vanessa Price sakė, kad pasirinkti šią šukuoseną buvo svarstoma ne trumpiau kaip šešis mėnesius, nes klausimas labai svarbus – juk plaukų kirpimas neišvengiamai rodo asmenybės evoliuciją, brandos procesą, todėl šis žingsnis buvo žengtas tada, kai jam buvo visiškai pasiruošta.

Justinas Bieberis

Senas geras Holivudas

Tada, kai vyko 2011 metų Amerikos muzikos apdovanojimai, J. Bieberis veikiausiai buvo supratęs, kaip žavingai galima atrodyti plaukus persiskyrus per šoną ir susitepus pomada.

Justinas Bieberis

Laiko patikrintas Pompadour stilius

2012 metais J. Bieberis veikiausiai bandė įrodyti, kad geba paneigti gravitacijos dėsnius: jo plaukai tada styrojo stati ir darė gana įžūlios, bet vis dėlto patrauklios asmenybės įspūdį.

Justinas Bieberis

Žvilgsnis į praeito amžiaus pabaigą

2015 metais J. Bieberis pasirodė su dviem tonais dažytais plaukais: jų šaknys buvo tamsios, o galai – šviesūs. To, kas buvo sukurta ant jo galvos, tvarkinga šukuosena tikrai nepavadinsi – plaukai atrodė tarsi bet kaip sutaršyti.

Justinas Bieberis

Platininis blondinas

Per 2016 metų „Grammy“ apdovanojimus J. Bieberis pristatė dar vieną šukuoseną – iki visiško baltumo nušviesintus plaukus.

Justinas Bieberis

Dredai

J. Bieberio šukuosena, su kuria jis pasirodė per „iHeartRadio“ apdovanojimus, sulaukė ypač daug kritikos. Dainininkas buvo apkaltintas nesupratimu, kas tinka, o kas ne konkrečios rasės žmogui. Reaguodamas į nepalankius vertinimus, dainininkas nesutrikdamas pareiškė: „Man sako, kad noriu elgtis kaip juodaodis, bet tai juk mano plaukai, su kuriais galiu daryti, ką noriu.“

Riedlentininkas

Pasklidus kalboms apie vėl įsižiebusią aistrą paauglystės laikų mylimajai Selenai Gomez, J. Bieberis vėl pasirodė kaip kitados nešiotais tiesiais plaukas ir per šoną einančiu sklastymu.

Justinas Bieberis

Tada, kai buvo ant bangos

Po eilinio romantinių santykių su Selena Gomez etapo, J. Bieberis, matyt, nutarė leisti šviesiems savo plaukams pasiekti tokį ilgį, kokio jie nebuvo jau keletą metų. Ilgaplaukio dainininko įvaizdis nejučiom sugrąžina į 2010-uosius, kai populiariausių dainų sąrašuose figūravo jo atliekamas kūrinys „Baby“.

Justinas Bieberis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)