Moterims, kurios nėra tikros, ar tai, ką jaučia sekso metu, yra orgazmas, buvo užduotas klausimas: Ką tiksliai patiriate artėdamos prie orgazmo? Štai ką jos papasakojo.

„Kažkas užlieja mano kūną“

„Orgazmą patiriu tik su artimais seksualiniais partneriais ir net tada tai nėra visiškai garantuotas dalykas. Paprastai vieno suartėjimo metu patiriu vieną orgzmą, nors kai kurios merginos, kiek žinau, patiria daugybinius orgazmus. Apibūdinčiau tai kaip kažką, kas užlieja mano visą kūną. Tarsi visur būtų vėsu, o mano visas kūnas kaitinamas“, – pasakoja 25 metų Vanessa*.

„Tai tarsi fantastiška energija“

„Man tai primena kažkokią fantastišką energiją, kuri buvo uždaryta ir negalėjo ištrūkti, ir staiga ji išsilaisvina. Staiga ta energija tampa labai tikra. Kitas palyginimas labiau susijęs su tuo kaip aš jaučiuosi emocine prasme – tai glaudus ryšys, tarsi sąmonės upė šią akimirką sujungia jį ir mane. Ir tada, tą orgazmo sekundės dalį, nėra jokio atskirumo. Gražus jausmas“, – atvirauja 32 metų Sara.

„Tarp kojų jaučiu pulsavimą“

„Penetracinio sekso metu to nepatiriu. Vienintelis būdas, kaip galiu patirti orgazmą – klitorio stimuliavimas. Toks jausmas, tarsi galvą užlietų adrenalinas. Tai tarsi pulsavimas nuo mano tarpukojo per visą likusį kūną. Ir viskas pasibaigiam tam tikru fiziniu palengvėjimu, tarsi rėkimas. Kuo daugiau rėkti leidžiama, tuo geriau! Kai viskas baigiasi, viskas, ko nori mano kūnas, tai susiriesti į kamuoliuką“, – sako 25 metų Taylor.

„Jaučiuosi tarsi leisčiausi nuo aukščiausio atrakciono kalnelio“

„Paaiškinčiau tai kaip stiprią karščio bangą… prasidedančią nuo mano makšties centro ir nuvilnijančią iki mano kojų ir rankų pirštų galiukų. Tai didėjanti energija. Tuo pačiu metu, kai teisingai stimuliuojamas mano klitoris, pojūtis yra toks, tarsi leisčiausi nuo aukščiausio atrakciono kalnelio“, – teigia 26 metų Lana.

„Nėra nieko panašaus – tai geriausias jausmas pasaulyje“

„Kai pasiekiu orgazmą, tai pats geriausias dalykas pasaulyje. Tikrai nėra nieko panašaus. Manasis trunka vos kelias sekundes ir man labai sunku pasiekti kitą orgazmą po pirmojo, tačiau kai jaučiu susitraukinėjančias savo makšties sieneles, tas malonumas toks intensyvus“, – neslepia dvidešimtmetė Cassandra.

„Tai nenugalima šiluma“

„Man orgazmas primena užliejančią nenugalimą šilumą. Staiga pradedu jausti kiekvieno nervo galūnę, viskas žemiau juosmens tampa labai jautru. Ir tada, kai pagaliau pasiekiu orgazmą, mano kūną užlieja tos malonumo bangos ir ateina fizinis palengvėjimas“, – pasakoja trisdešimtmetė Carly.

„Jaučiuosi visiškai išeikvota“

„Seksualinė energija slūgsta ir plūsta lėtai, o tada kaupiasi tol, kol ima kontroliuoti visą mano kūno centrą. Tai panašu į tai, tarsi energija suformuoja sūkurį iš visų mano esybės vandenų. Ji prasideda kaip švelni srovelė ir išauga iki tokios galingos jėgos, tad jaučiuosi visiškai išeikvota. Ir tada esi išspjaunamas paralelinėje visatoje, į kurią net nelabai suvokiu kaip patekau, tačiau joje vandenys yra visiškai ramūs, jaukūs ir saugantys“, – pasakoja 28 metų Mila.

„Per visą mano kūną teka elektra“

„Kai patiriu G taško otrgazmą tradicinės sueities metu, šis neapsakomas pojūtis primena elektrą, tekančią visu mano kūnu. Žinau iš karto, kai mano vyras paliečia tą G tašką. Plaukiu su šia banga. Tai yra euforijos šiurpulys. Tobulas kutenimas, tobulas bučinys, tobulas masažas virsta viena nuostabia akimirka, kai prarandu visą savo pojūčių kontrolę“, – atvirauja 44 metų Sam.

*Vardai pakeisti

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (277)