- Koks Jūsų dailios figūros receptas?

- Kai laukiausi sūnelio, iš laimės skraidžiau ant sparnų ir leidau sau mėgautis įvairiausiu maistu. Tad nenuostabu, kad priaugau virš 20 kilogramų. Bet nė kiek dėl to nesijaudinau. 15 kilogramų numečiau gana greitai – vos per porą mėnesių po gimdymo. O su likusiais teko kiek pavargti (šypsosi).

Netgi kreipiausi į profesionalų trenerį, kuris man sudarė specialią sporto ir mitybos programą. Tuo metu 3-4 kartus per savaitę lankydavausi sporto klube, taip pat vartojau žaliųjų kavos pupelių papildus.

Šiuo metu mano svoris stabilus, bet neatsipalaiduoju, stengiuosi bent kelis kartus per savaitę užsukti į sporto salę.

- Kokia Jūsų nuomonė apie aparatines kūno priežiūros procedūras?

- Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad sporto ir aparatinių procedūrų derinys padeda suformuoti labai dailią figūrą (šypsosi). Mano favoritės – aparatinės LPG procedūros, kurios labai natūraliai ir be jokių invazijų sumažina kūno apimtis, stangrina odą ir koreguoja celiulitą. Beje, darausi jas mėgiamoje grožio klinikoje Kaune, nes jie turi naujausios kartos Medical įrangą.

- Jūsų grožio atradimas?


Tikriausiai tai būtų strijų korekcija frakciniu lazeriu (šypsosi). Dauguma mamyčių mane supras ir pritars, kad nėštumo metu atsiradę strijos nedžiugina ir susidraugauti su jomis tikrai nesinori.

Neseniai klinikoje ,,Grožio pasaulis“ atlikau įvairių kūno zonų frakcines procedūras. Teigiamus pokyčius pastebėjau iš karto ir su didžiausiu nekantrumu laukiu galutinių rezultatų, kurie išryškės laikui bėgant.

Monika Šedžiuvienė


- Ar laikotės dietų?

- Nesu iš tų moterų, kurios nuolat skaičiuoja kalorijas ir save graužia dėl kiekvieno papildomo kąsnio. Toks gyvenimo būdas – tikrai ne man (šypsosi). Būna dienų, kai šiek tiek riboju maisto kiekį, bet kad kažko sau neleisčiau, taip nėra. Valgau viską, ko tik širdis geidžia. Tiesa, taip vadinamo nesveiko maisto man norisi išties retai.

Monika Šedžiuvienė

- Ką patartumėte moterims, kurios sportuoja, laikosi dietų, bet joms nepavyksta atsikratyti per nėštumą priaugtų kilogramų?

- Siūlyčiau kreiptis į profesionalus, kurie sudarys specialias sporto, mitybos ir kūno priežiūros programas. Dailią figūrą gali turėti kiekviena, tik reikia mąstyti pozityviai ir šiek tiek pasistengti (šypsosi).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)