E. Presley mirė perdozavus narkotikų. Jo buvusi žmona pasakoja, jog jis iš tiesų žinojo, ką daro. Neilgai trukus po mirties jo šeima rado ir savižudybės raštelį. Pirmąkart apie tai ji prabilo HBO filmuotame dokumentiniame filme.

1977 metais jis mirė sulaukęs vos 42 metų amžiaus. Žinoma moteris atvirai papasakojo apie tai, kad visų mylimas dainininkas iš tiesų buvo priklausomas. Jis buvo stiprus, tačiau jo įtaka apėmė pernelyg daug. Ji svarstė, jog jis nesusitvarkė su populiarumu.

„Žmonės klausia, kodėl niekas nieko nedarė. Tai nėra tiesa. Tačiau tu negalėjai aiškinti Elviui, ką daryti“, – sakė ji.

Dėl šios priklausomybės nuo narkotinių medžiagų moteris kaltina armiją, kurioje neilgai vyras tarnavo. „Jie jų (narkotikų) duodavo kareiviams, kad jie būtų žvalūs“, – prasitarė ji žurnalistams.

Elvis ir Priscilla susituokė 1967 metais ir išsiskyrė po šešerių metų. Pora susilaukė dukters Lisos Marie. Tačiau net ir žvaigždei mirus jo žmona išleido biografiją ir bendradarbiavo kuriant filmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)