Apie 16 val. policijos pareigūnai pasiskirstė į tris grupes ir, pasirinkę tam tikras gatves, surengė reidą.

Greičio mėgėjai Ukmergės g.

Pirmoji pareigūnų grupė atsistojo Ukmergės g., prieš greičio matuoklį. Šioje vietoje per valandą buvo nustatyta net 10 pažeidėjų, du iš jų ne tik turės susimokėti nemažą baudą, bet ir gaus pailsėti nuo transporto priemonių vairavimo.

Pasirodo, kad šiame kelyje, kuriame leidžiama važiuoti 60 km/val., lengvasis automobilis važiavo 117 km/val. greičiu, jis tapo dienos rekordininku. Taip pat su teise vairuoti šioje vietoje atsisveikino ir motociklo vairuotojas, jis važiavo 107 km/val. greičiu.

Dešimtimis skaičiuojami pažeidėjai

Antroji pareigūnų grupė atsistojo jau pamėgtoje vietoje – S. Batoro ir Rudens gatvių sankryžoje. Šioje vietoje leidžiamas greitis – 50 km/val. Pareigūnai užfiksavo net 26 pažeidėjus, vienas jų – motociklininkas, jis šiandien taip pat atsisveikino su vairuotojo pažymėjimu.

Minsko pl. atsistojo trečioji Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnų grupė, čia buvo užfiksuoti tik du greičio pažeidėjai.

Apie 18 val. visos pareigūnų grupės susijungė ir persikėlė į Laisvės pr. Šioje vietoje pareigūnai neužsibuvo, pradirbo maždaug valandą.

Buvo sustabdytas „Toyota Avensis“ automobilis, jame pareigūnai rado teleskopinę lazdą. Vyriškis pareigūnams aiškino, kad šį draudžiamą daiktą šiaip sau vežioja. Vairuotojui bus pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu.

Taip pat šioje vietoje buvo sustabdytas ir BMW, kurio priekiniai langai buvo per daug tamsinti. Vairuotojui buvo pasakyta nusilupti langų plėvelę, tačiau šis kategoriškai atsisakė tai daryti. Dėl šios priežasties transporto priemonėje sėdėjusioms merginoms vyriškio teko ilgokai palaukti.