1993 m. G. Karaliūnaitė pradėjo dainuoti grupėje „Sekmadienis“, 1996 m. išleido pirmąjį albumą „Aistros“, kuris tapo labai populiarus. 1998 m. G. Karaliūnaitė pasirašė kontraktą su leidybinę kompanija „Bomba Records“. Dainininkės populiarumas dar labiau išaugo. „Tingiu“, „Boružėlė septyntaškė“, „Pasislėpsiu toli“, „Debesėli, debesėli“, „Be tavęs“, „Sparnai tavo sielai“ – tai žinomiausi G. Karaliūnaitės hitai, kuriuos žinojo visa šalis.

Kaip rašoma TV3 pranešime spaudai, kaunietė ne kartą „Radiocentro“ apdovanojimuose buvo apdovanota kaip geriausia atlikėja.

Laidos „Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ viešnia neslepia, kad tuo metu jos honorarai daugeliui kėlė pavydą. Už vieną koncertą G. Karaliūnaitė gaudavo iki 3000 litų. Tai buvo didžiuliai pinigai, leidę jai džiaugtis nerūpestingu gyvenimu. Tiesa, moteris gailisi, kad neturėjo profesionalaus vadybininko, kuris būtų leidęs užsidirbti dar daugiau.

„Žinodavau, kas kiek gali mokėti ir leisdavau derėtis. Labdaros renginiuose dainuodavau ir visai nemokamai. Sumokėdavau šokėjoms honorarą, siūdavausi drabužius. Didelių sumų aš nesutaupiau... Manau, kad renginių organizatoriai neblogai iš manęs užsidirbo. O aš pasistačiau namą, daug pinigų investavau į jo įrengimą. Mėgau pinigus uždirbti, o tada išleisti. Lygiai taip pat yra ir dabar. Labiausiai mėgstu investuoti pinigus į namus, vis sugalvoju, ką galėčiau remontuoti. Tai yra mano hobis“, – juokiasi G. Karaliūnaitė.

Šiuo metu dainininkė ruošiasi naujos dainų programos pristatymui. Atnaujinta dainos „Boružėlė septyntaškė“ versiją G. Karaliūnaitė atliks ir laidos metu. „Vis dažniau koncertuoju. Tačiau vis kažko laukiu, palankesnio vėjo... Netrukus pristatysiu naują dainą, kuri, tikiuosi, taps šuoliu“, – sako atlikėja.

Laidos akimirkos:

„Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)