Mergaitės mama perspėja žmones ir prašo, kad jie būtų atidūs ir budrūs. Nors mergytė niekam autobuse nepasakė, kas įvyko, moteris neslepia nerimo, kad tas pats vyras gali priekabiauti ir prie kitų vaikų.

Klaipėdos tėvelius prašau saugoti savo vaikučius (mergaites) nuo iškrypėlio. Mano dešimtmetė duktė, važiuodama iš baseino, įsėdo į 3 autobusą. Atsisėdo prie lango. Kitoje stotelėje įlipo vyras ir atsisėdo šalia mano dukters.

Važiuojant autobusu jis padėjo ranką ant mergaitės kojos ir glostė, kišo ranką po striuke. Mergaitė pradėjo muistytis ir bandė patraukti jo ranką. Po to išgirdo, kaip atsitraukė kelnių užtrauktuką“, – į DELFI kreipėsi ir dukters išgąstį perpasakojo moteris. Ji patikslino, kad vyras lietė save ir mergaitės koją.

Nors mergaitė atsitraukė nuo vyro ir atsisėdo į kitą vietą, anot moters, ji bijojo pasakyti autobuso vairuotojui, kad tapo iškrypėlio auka. Tik mamai papasakojusi dukra pasakė, kad jai buvo gėda.

Klaipėdos policijos atstovė Andromeda Grauslienė sako, kad mama apie įvykį pranešė policijai nedelsdama.

„Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, kol kas daugiau duomenų negalime atskleisti“, – sakė A. Grauslienė.

„Noriu dar kartą pasakyti, kad tėveliai saugotų savo vaikus, nes kol nepagautas tas iškrypėlis, yra labai nesaugu vaikščioti ir važinėti mieste, net ir dienos metu“, – nuogąstavo mergaitės mama.