Kristina teigia, jog jos tikslas buvo sukurti vietą, kur moterys galėtų atsipalaiduoti nuo vyrų, visuomenės spaudimo ir, tiesiog, panirti į moteriškos energijos jūrą. Moteris įsitikinusi, kad mus supantys žmonės daro tiesioginę įtaką mūsų asmenybės augimui. Tad, jei moteris, nusprendusi atvykti į šią salą bus apsupta kitų nuostabių moterų, visos kartu, skleisdamos gerą energiją ne tik smagiai praleis laiką, bet ir padės viena kitai tobulėti emociškai.

Moteris nupirko salą – šiek tiek ironiška – po to, kai jos vaikinas jai aprodė Suomijos grožį: „Aš įsimylėjau Suomiją ir jos salynus, pamilau ir vyrą iš šios šalies, tad čia tikrai yra meilės istorija“. Įdomu tai, kad vyras, aprodęs šias vietoves čia įleidžiamas nebus.

Nusipirkusi salą, Kristina ėmėsi tvarkymo darbų. „SuperShe“ saloje jau yra 4 prabangūs apartamentai, kuriuose telpa 10 žmonių.

Atostogos

Tačiau, per daug nedžiūgaukite, verta žinoti, jog saloje iš anksto užsirezervuoti vietos neįmanoma. Kristina pati atsirenka lankytojas pagal jų asmenybės bruožus. Moterys, trokštančios čia patekti, privalo pateikti savo kandidatūrą Supersheisland.com internetiniame puslapyje ir tikėtis įkūrėjos patvirtinimo.

Pagrindinis reikalavimas saloje – jokios seksualinės įtampos, tik poilsis ir atsipalaidavimas.

Suomijos salynai yra garsūs nuolat žaliuojančiais medžiais ir jų gydomosiomis savybėmis, uolėtomis pakrantėmis, šiltu jūros vandeniu vasarą ir nuostabiais saulėlydžiais visus metus. Kristina tikisi, kad šios naujovės pagalba ji atkreips pasaulio dėmesį į Suomijos grožį.

„Dievinu Karibus ir myliu Havajus, tačiau Suomija taip pat graži šalis, jaučiuosi čia kaip namuose. Džiaugiuosi jog šis projektas vykdomas būtent čia.“, – teigia salos įkūrėja Kristina.

Be to, moteris turi dalį nuosavybės Terkso ir Kaikoso salyne, tad jeigu „SuperShe“ projektas bus sėkmingas, ji planuoja atidaryti ir daugiau salų, skirtų tik moterims.

Atostogos