Grožis pagal Solveigą Mykolaitytę...

Aš grožį matau kasdienybėje. Tokie dalykai, kaip tekanti ryto saulė, širdį paliečianti muzika, įspūdingas fotokadras, puikus vakaras su artimaisiais, praeivio šypsena gatvėje ar netikėtas kilnus poelgis man yra labai mieli ir gražūs!

Pagrindinė grožio taisyklė

Turiu vieną taisyklę – stengiuosi gerti kuo daugiau natūralaus negazuoto vandens. Per dieną jo išgeriu labai daug, gal kokius tris litrus. Ir tai dar ne viskas! Dieną visada pradedu nuo stiklinės vandens su citrina – tikiu, kad vitaminas C labai naudingas ne tik odai, bet ir visam organizmui.

Pagrindinės kosmetikos priemonės

Kai nėra fotosesijų, nesidažau visai, leidžiu odai atsigauti ir pailsėti. Ir tų kosmetikos priemonių naudoju išties mažai: rytais veidą patepu serumu ir „Intraceuticals“ drėkinamuoju kremu, blakstienas paryškinu tušu ir į rankinę įsimetu lūpų blizgį bei pudrą. Tiesa, pudros man prireikia tikrai ne kasdien (šypsosi).

Jūsų grožio „must have“

Tai veido valymas, rūgštiniai pilingai ir veido Fitness masažai! Atradau šias natūralias procedūras prieš daugybę metų Niujorke ir lig šios dienos esu joms ištikima! Kai būnu Lietuvoje, su mama pasidarome šventę ir šias procedūras grožio klinikoje atliekame kartu.

Jūsų grožio atradimas

Be jokių abejonių – frakcinis veido atjauninimas lazeriu! Procedūros rezultatą pamačiau labai greitai – oda pagražėjo ir tapo stangresnė, išsilygino raukšlelės, išnyko randeliai bei dėmelės ir pagaliau mano veidas tapo skaistus! (šypsosi) Procedūra visiškai natūrali, neinvazinė ir tikrai neskausminga. Atjauninimui pasirinkau Kauno kliniką „Grožio pasaulis“, nes jie turi naujausią lazerį, kuris pats saugiausias, jo efektas puikus ir išlieka ilgam, komplikacijų rizika minimali. Kitą dieną atrodžiau tik lengvai įdegusi, tad iškart sugrįžau prie darbų.

Mityba

Tikriausiai kalta genetika, bet mano svoris nuolat svyruoja. Jau daugybę metų laikausi režimo: valgau dažnai ir mažomis porcijomis, vakarais stengiuosi neužkandžiauti. Pirmenybę teikiu sveikam maistui, maistingiems daržovių patiekalams, vengiu angliavandenių, miltinių produktų, riebalų ir saldumynų. Tiesa, nesu labai griežta sau, kai labai norisi, pasilepinu juodu šokoladu, nes be jo tiesiog neįsivaizduoju gyvenimo!

Sportas

Dėl nuolatinių kelionių nepavyksta sportuoti taip dažnai kaip norisi. Kai turiu galimybę, atlieku pratimus su svoriais, praktikuoju jogą, penkis Tibeto pratimus ar savo malonumui paplaukioju baseine. Gerai pasportavusi pasikraunu energijos visai dienai, pasikeliu nuotaiką. Tiesa, be sporto dar papildomai atlieku ir LPG procedūras, kurios sustangrina visą kūną, lieknina ir stipriai detoksikuoja. LPG ypač populiarios modelių pasaulyje – dauguma merginų per metus atlieka net kelis procedūrų kursus. Kaip būnu Lietuvoje, LPG darausi mėgiamoje grožio klinikoje Kaune, nes jie turi naujausios kartos įrangą.

Svarbiausias aksesuaras

Šypsena! Tikiu, kad šypsantis nusiunti sveikatos, harmonijos ir laimės programą kiekvienai savo organizmo ląstelei. Nuoširdaus juoko galia tiesiog neįtikėtina – greta esantys taip pat ima kvatotis ir diena kaip mat pagražėja!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)