Žinomos moters ir jos vyro bei garsaus humoristo Maksimo Galkino paskyros socialiniuose tinkluose esančios nuotraukos sukelia nemažai klausimų, nes net ir nedideliu laiko skirtumu išpublikuotos fotografijos skiriasi kardinaliai. Vienose jų jos atvaizdas yra pakeistas nuotraukų redagavimo programa, o kitose ji nusprendė parodyti savo natūralų veidą be jokių pagražinimų ir filtrų.

Moteris sulaukia daugybės savo gerbėjų komplimentų ir klausimų, kaip jai pavyksta išlaikyti tokias puikias kūno linijas ir lygų veidą. Ant jos veido neįmanoma pastebėti ir raukšlių, o figūra stebina lieknumu. Atrodo, kad senstanti moteris tik gražėja.

❤️

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru) 29 Дек 2017 в 10:22 PST

Tačiau dar visai neseniai savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje ji išpublikavo nuotrauką, kurioje ji atrodė itin pavargusi ir be makiažo. Moteris rašė, kad nuotrauka yra padaryta po pirties ir prieš pat prezidento rinkimus Rusijoje. Tądien ji gerbėjams atsakė, kad iš tiesų sensta ir jai darosi sunku vaikščioti ir kvėpuoti.

Nors dažniausiai yra teigiama, jog A. Pugačiova jau sulaukė 68 metų amžiaus, ji pati to nei patvirtina ir paneigia, o kai kuriuose šaltiniuose rašoma, kad ji yra trejais metais vyresnė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)