Kolumbijoje gimusi K. Ariza persikėlė gyventi į JAV ir tapo kariuomenės dalimi. Ši gražuolė socialiniame tinkle „Instagram“ turi 21 tūkst. sekėjų, su kuriais mielai dalinasi įspūdingai atrodančiomis savo nuotraukomis, rašo sputniknews.com.

Akivaizdu, kad K. Arizai patinka demonstruoti savo dailią sporto klube aktyviai tobulinamą figūrą. Ji mėgsta pozuoti su kulkosvaidžiais, karine uniforma ir bikiniu.

Iš Pietų Amerikos kilusi gražuolė mielai sutiko pasidalinti savo mankštinimosi ir mitybos įpročiais patikindama, kad siekdama neprarasti gerų kūno formų tenka sportuoti tris kartus per savaitę ir maitintis sveikai. Vis tik K. Ariza pripažino kartkartėmis leidžianti sau pasimėgauti kolumbietišku maistu.

„Esu iš Lotynų Amerikos, taigi negaliu visada maitintis vien tik sveikai. Man patinka empanadas, ryžiai su pupelėmis, paplotėliai taco – iš esmės mėgstu Pietų Amerikos virtuvę. Vis tik akivaizdu, kad tenka stebėti, ką valgau, taigi valgau kolumbietišką maistą tik tada, kai ilsiuosi,“ – su žurnalistais sporto ir mitybos įpročiais dalinosi ji.

Šiuo metu K. Ariza atlieka tarnybą Vokietijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)