1992 metais keturi vaikinai: Darius Mickus, Dainius Urbanavičius, Kęstutis Jurkšaitis ir Regimantas Turūta, susibūrė į grupę "Rebelheart", kuri šiandien yra surengusi jau per 400 koncertų Lietuvoje, Baltijos šalyse ir Vakarų Europoje.

Nuo 1994 metų kiekvienais metais grupė buvo nominuojama prestižiniuose Lietuvos muzikiniuose apdovanojimuose "Bravo" ir tris kartus buvo pripažinta geriausia Lietuvos roko grupe. Festivalyje “Vasaros maratonas ‘98” pripažinta geriausia roko grupe.

Eurovizijos atrankos konkurse 1999 metais žiūrovų simpatijų prizas. Nuo 1996 metų dalyvauja ”Parama” renginiuose. Kultinė grupė Lietuvoje rengiamuose baikerių suvažiavimuose nuo 1996 metų. Festivalyje “Gyvas sodas 2000” buvo pripažinta geriausia roko grupe. Šiemet grupė dalyvavo “Fundamental party” festivalyje Latvijoje.

1996 metais "Rebelheart" dalyvavo juodaodžių Reggae muzikos festivalyje Berlyne, kur jų būgnininkas Kesha buvo pripažintas geriausiu instrumentalistu.

"Rebelheart" dainos įtrauktos į kompanijos “Polygram songs” archyvą. Floridoje radijo stotyje M4 (pagal reitingą radijo stotis užima 3 vietą) sukasi visi grupės albumai (angliškos versijos).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją