Moterį išsivežė medikai.

Pasak Šiaulių policijos pareigūnų, nelaimė įvyko, kai policininkė (gim. 1990 m.) dirbo dviejų BMW susidūrimo (techninis eismo įvykis, žmonės nenukentėjo) vietoje - matavo atstumus. Ją partrenkė automobilis „Opel Zafira“ (smūgis iš nugaros pusės), vairuojamas 64 metų vyro. Vyriausioji patrulė neteko sąmonės. Ligoninėje ji sąmonę atgavo. Pirminės apžiūros duomenimis, lūžių nenustatyta.

Avarijos vietoje dirbo net penki policijos ekipažai.

„Opel“ vairuotojas, anksčiau baustas už tai, kad vairavo girtas, šįkart buvo blaivus. Avarijos vietoje policijos automobiliai stovėjo su įjungtais švyturėliais, matomumas vidury dienos buvo puikus. Manoma, kad vairuotojas užsižiūrėjo į apdaužytus automobilius ir todėl nepastebėjo policininkės.

Vėliau paaiškėjo, kad medikai sužalotai patrulei nustatė kaklo raiščių patempimą ir viso kūno sumušimą. Ji gydoma ambulatoriškai.

Beje, ketvirtadienį Šiauliuose tai jau antroji dviejų BMW avarija. Apie 10.30 val. Pramonės gatvėje 34 metų moteris, vairavusi „BMW X3“, suko į kairę ir nepraleido tiesiai važiavusio „BMW X4“, kurį vairavo 67 metų vyras. Šioje avarijoje žmonės nesužaloti.