Už balsavo vienintelis „tvarkietis“ Vytautas Kamblevičius, prieš – 87 Seimo nariai, o susilaikė 18 parlamentarų.

Seimui atmetus TTK siūlymą dėl tyrimo situacijos žemės ūkyje, klausimą iš naujo svarstys kitas parlamentinis komitetas.

53 Seimo narių balsais buvo nutarta pavesti šį klausimą svarstyti Kaimo reikalų komitetui. Už Audito komitetą balsavo 52 parlamentarai.

Už tai, kad šį klausimą analizuotų ir Seimui išvadą teiktų jau kartą jį svarstęs komitetas balsavo dauguma „valstiečių“, valdančiųjų koalicijai priklausančios socialdemokratų darbo frakcijos nariai, o taip pat Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos atstovai, o Audito komitetą palaikė opozicija: konservatoriai, liberalai, „tvarkiečiai“, socialdemokratai ir Mišriai Seimo narių grupei priklausantys parlamentarai.

Premjeras Saulius Skvernelis balsavime nedalyvavo. „Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis balsavo už Kaimo reikalų komitetą. „Valstiečiai“ Povilas Urbšys ir Robertas Šarknickas balsavo už Audito komitetą.

Kaimo reikalų komitetas šį klausimą jau svarstė kovo 14 dieną ir tuomet nepritarė opozicijos iniciatyvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)