Tačiau tam yra labai paprasta priežastis – tiesiog Didžiojoje Britanijoje tokios sutartys nėra įprastos.

„Ir anksčiau karališkosios šeimos atstovai nepasirašydavo tokių sutarčių. Tai Jungtinių Valstijų reikalas, Britanijoje tai nėra populiaru“, – teigė karališkos šeimos žinovė Ingrida Seward.

Kaip skelbia BBC, tokios sutartys britų teismuose lemia kur kas mažiau nei JAV. Esą teisėjai į jas atsižvelgia, tačiau Didžiojoje Britanijoje jos nėra tokios reikšmingos kaip kitapus Atlanto.

Tiek Meghan, tiek Harry turi savų santaupų. Tiesa, didžiąją Harry turto dalį sudaro paveldėti pinigai, po štai Meghan savuosius yra užsidirbusi.

Dėl to, kad Harry pinigai yra paveldėti, skyrybų atveju jie nebūtų skirstomi perpus, kaip tie, kurie yra uždirbti.

Tačiau panašu, kad skyrybų atveju Meghan neliktų be nieko. Štai tuomet, kai Harry mama princesė Diana skyrėsi su princu Charlesu, Dianai buvo išmokėti 23 milijonai JAV dolerių. Tuo metu net karališkosios šeimos atstovams tai buvo didžiulė pinigų suma.

Meghan ir Harry vestuvės įvyks jau gegužę Šv. Jurgio koplyčioje, Vindzoro pilyje. Vestuvių išlaidas apmokės karališkoji šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)