Jo žurnalistai gavo ataskaitą apie šį testą, kuris buvo atliktas 2011 metais žurnalo „In Touch“, ėmusio interviu iš S. Clifford, prašymu. Interviu buvo paskelbtas tik šių metų sausio mėnesį.

Kaip teigiama ataskaitoje, patikrinimas parodė, jog tikimybė, kad S. Clifford nemelavo, kai tvirtino, kad ji ir D. Trumpas turėjo intymių santykių, siekia 99 procentus.

Stephanie Clifford

NBC taip pat gavo testą atlikusio žmogaus oficialų patvirtinimą. Be to, televizijos kanalas parodė nuotrauką, kurioje S. Clifford užfiksuota, kaip manoma, patikrinimo metu.

„Dar gerokai prieš tai, kai D. Trumpas paskelbė ketinąs balotiruotis į prezidentus, S. Clifford pasitikrino melo detektoriumi, kuris patvirtino jos santykius su D. Trumpu“, - pareiškė moters advokatas Michaelas Avenattis.

Jis sakė esąs įsitikinęs, jog „kai visa tai baigsis, amerikiečiai sužinos tiesą apie šiuos santykius ir mėginimus juos nuslėpti“.

Sausio pabaigoje laikraštis „The Wall Street Journal“ išspausdino straipsnį, kad esą D. Trumpas turėjo nesantuokinių ryšių su buvusia pornografinių filmų aktore S. Clifford. Pasak leidinio, likus mėnesiui iki JAV prezidento rinkimų, kurie įvyko 2016 metų lapkritį, moteriai buvo sumokėta 130 tūkstančių dolerių už tai, kad ji nuslėptų savo intymaus susitikimo su respublikonu 2006 metų liepą faktą. Tai buvo nesantuokiniai ryšiai, kadangi milijardieriaus ir Melanios Trump vestuvės įvyko 2005 metais.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)