Sena tiesa, kad dėl vietos automobiliui prie namų vairuotojai pasirengę praktiškai bet kam – jeigu ne žudyti, tai bent jau naikinti „priešo“ mašinas. Tokios kovos be taisyklių vyksta visame pasaulyje, skiriasi tik vairuotojų taikomi metodai: vieni kaimyno mašiną apmėtė sniego gniūžtėmis, kiti priešišką transporto priemonę puola plikomis rankomis, dar kiti – iškviečia kraną. Metodas, kurį išbandė šis Maskvos gyventojas, neabejotinai vertas būti įtrauktas į ekstremaliausių sąrašą.

Nors tikslus egzekucijos laikas ir vieta nežinomi, dauguma internautų spėja, kad šis smagus vaizdelis tėra gerai surežisuotas pokštas, o ne tikras konfliktas dėl vietos automobiliui.

Filmuotoje medžiagoje matoma, kaip automobilio „Ford Focus C-MAC“ vairuotojas iš savo transporto priemonės bagažinės išsitraukia kampinį šlifuoklį (liaudiškai vadinamą „bulgarkę“) ir juo nupjauna dalį senutėlio „Žigulio“. Matyt, neišlaikė nervai, pakomentavo vienas žiūrovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)