Čempionų lygos atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse Romoje, kur „Roma“ susitiko su Donecko „Šachtar“, 80 min. F. Ferreyra, prišokęs prie kamuolį laikiusio vaikino, griebė jį iš rankų ir grubiai pastūmė vaikiną.

Paauglys vertėsi per reklaminius skydus ir krito ant nugaros.

Aikštėje dėl šio epizodo futbolininkai apsistumdė, o kaltininkas už nesportišką elgesį buvo nubaustas geltona kortele.

Vėliau puolėjas „Instagram“ socialiniame tinkle atsiprašė už savo elgesį ir pasveikino „Roma“ ekipą su bilietu į ketvirtfinalį.

„Noriu atsiprašyti už savo emocijas vakarykštėse rungtynėse dėl kamuolį padavinėjusio berniuko. Tą galėjau padaryti asmeniškai vakar iškart po rungtynių. Darkart apgailestauju dėl savo elgesio ir linkiu „Roma“ ekipai kuo didžiausios sėkmės kitose Čempionų lygos rungtynėse“, – rašė puolėjas.

Tai, kad žaidėjas mačo metu jau buvo baustas geltona kortele, dar nereiškia, kad futbolininkas nebus nubaustas papildomai.

Jam kritikos negailėjo „Roma“ antrasis kapitonas Alessandro Florenzi. „Normalu, kad mačo eigoje nervai ir įtampa ima viršų, tačiau stumdyti kamuolį padavinėjantį berniuką yra tiesiog nepateisinama. Jis juk tik atliko savo užduotis“, – kalbėjo „Roma“ žaidėjas.

„Roma“ laimėjo mačą 1:0 ir dėl svečiuose pelnyto įvarčio pateko į ketvirtfinalį, nes svečiuose pralaimėjo 1:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)