Kebabinės „Wraperia Suppa Kebs“ atstovas Karolis Jarušuševičius pasakojo pats tuo metu vietoje nebuvęs, tačiau vėliau peržiūrėjęs vaizdo kameromis užfiksuotą įrašą.

„Tai tikrai buvo labai netikėta. Žinau, kad ji nuolat būna kur nors aplinkui, o šį kartą, matyt, užsuko tiesiog norėdama paragauti, ką mes siūlome. Visi klausia, ar ji užsisakė kebabą su auksu, tačiau prezidentė pirko kaip paprastas žmogus – lavašą su jautiena“, – atskleidė jis.

DELFI Maistas jau anksčiau yra rašęs, kad šioje kebabinėje siūlomas išskirtinis patiekalas – kebabas iš krokodilienos, trumų padažo ir valgomo aukso, kuris kainuoja 29 Eur.

K. Jarušuševičius taip pat atskleidė, kad prezidentė pateikė daug klausimų personalui ir galiausiai pati priėmė sprendimą, ką užsisakyti.

„Žinoma, darbuotojai buvo susijaudinę, bet nesutriko, atsakė į visus klausimus, o vėliau išdrįso paprašyti kartu nusifotografuoti. Juk ne kiekvieną dieną ir ne kiekvienoje darbovietėje apsilanko šalies prezidentė“, – pasakojo kebabinės atstovas.

Patiekalą, kuris atsiėjo 4,80 Eur, D. Grybauskaitė užsisakė išsineštinai. „Kiek žinau, užsukusi į kitas įstaigas ji dažnai pavaišina ir lydintį personalą, o šį kartą tikriausiai važiavo namo ilsėtis, nes užsisakė tik sau“, – spėjo K. Jarušuševičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)