S. Jasaičio advokato Alberto Bandžiaus teigimu, Simas sūnaus nematė nuo tada, kai Jasaičių namuose įvyko konfliktas, nuo sausio 21-osios ryto.

„Nuo sausio 29 iki vasario 10 dienos buvo penkis kartus bandoma suderinti, kad ji leistų pasimatyti vaikučiui su tėčiu“, – DELFI kalbėjo A. Bandžius. Advokato teigimu, buvo siūlomos įvairios susitikimo vietos bei aplinkybės, tačiau atsakymas visuomet buvo neigiamas.

Oksana Pikul-Jasaitienė po tokių advokato žodžių feisbuke paviešino Simui rašytas žinutes, kuriose kviečia jį atvykti pas sūnų.

„Esu šokiruota ir nusivylusi advokato veiksmais, nes jis yra rakštis mūsų santykiuose. Tai žmogus, kuris kenkia mums: man, mano vaikui, jo intersams augti ir ugdytis kartu su tėveliu. Jis nuteikinėja Simą prieš mane. Galiu drąsiai pasakyti: jis yra rakštis mūsų santykiuose. Jis neleidžia normaliai bendrauti, normaliai susitaikyti, – DELFI kalbėjo Oksana. – Toks advokato elgesys yra neetiškas, advokatui nederėtų taip elgtis, nes susidaro įspūdis, kad jis tokiu būdu daro sau reklamą, o ne atstovauja kliento interesams.

Tai neetiškas advokatas, kuris poroms ne padeda išspręsti konfliktus, o juos gilina, siekdamas iš šeimos nelaimės pasipelnyti ir dar labiau skatina pykčius, ilgindamas bylinėjimosi procesą, nes jam mokama už darbo valandas. Sužinojau, kad Simas jam moka grynais pinigais, nes visos jo sąskaitos areštuotos, nes pats vengia išlaikyti savo vaikus. Tą patį skatina daryti ir mano vyrą. Ne tik nesirūpinti savo sūnumi, bet jo ir nelankyti, nebendrauti.“

Oksanos teigimu, A. Bandžius pats pasisiūlė tapti Simo advokatu. „Jis pats susirado mano vyrą, kad galėtų pasidaryti sau viešą reklamą. Man labai apmaudu ir skaudu, kad vyras patikėjo šiuo žmogumi ir skaudina bei nesirūpina mažyliu sūnumi“, – sako Oksana.

Pašnekovės teigimu, advokatas viešai kalba apie tokias bylos detales, kurios yra neviešos. „Tai jam yra neleistina. Aš jau kartą kreipiausi į Advokatų etikos komisiją, kad svarstytų jo elgesį dėl paviešintų mano asmeninių žinučių. Tai mano asmeninis gyvenimas, – kalbėjo Oksana. – Kreipiausi ir į prokuratūrą dėl baudžiamosios bylos dėl privataus gyvenimo paviešinimo be mano sutikimo bei ikiteisminio tyrimo detalių paviešinimo iškėlimo advokatui. Aš papildysiu kreipimąsį dėl baudžiamosios bylos ir dar kartą kreipsiuosi į Advokatų etikos komisiją dėl jo veiksmų. Nes jis kišasi į mano asmeninį gyvenimą ir nuteikinėja vyrą.“

Advokatas A. Bandžius DELFI teigė, kad tėvas sūnaus nemato dėl to, kad to neleidžia Oksana. Ji tai neigia. „Absoliučiai nedraudžiu Simui atvykti pas vaikutį, bendrauti su juo. Tiesą pasakius, net skatinu tai, kaip ir matėte žinutėse, kurias paviešinau“, – kalbėjo moteris.

Oksana teigia, kad Simo bendravimas su sūnumi yra viena, o jos santykiai su vyru – visiškai kita. „Aš skatinu ir noriu, kad vyras lankytų, bendrautų su sūnumi. Nuolat galvoju, kada vyras kreipsis, kada norės susitaikyti su šeima, norės aplankyti vaikutį. Visais įmanomais būdais bandau jį paskatinti, – teigė ji. – Stengiuosi, kad vaikas matytų tėvą, tačiau susiduriu su didele kliūtimi, ta kliūtis – advokatas Bandžius.“

Advokatas teigia, kad jau penkis kartus buvo kreiptąsi dėl glaimybės aplankyti sūnų, tačiau Oksana teigia, kad tai visiškai netiesa.

Tačiau kodėl Oksana paviešino seną nuotrauką? „Bandau prisibelsti prie žmogaus širdies ir pasakyti, kad sūnus jo laukia. Jis mažiukas, jam reikia tėvo“, – kalbėjo Oksana.

Moters teigimu, advokatas, dalyvaudamas LNK televizijos laidoje, taip pat atskleidė per daug asmeninių detalių. „Jis peržengė visas įmanomas ribas, – teigia ji. – Juk jeigu jis nebūtų ėjęs į laidą su tokiais pareiškimais, nebūtų pagilinęs mūsų šeimos problemų, nes susitaikymas šeimoje įmanomas, kad ir kas beįvyktų.“

DELFI primena, jog konfliktas Jasaičių namuose kilo sausio 21-osios rytą. Oksana savo vyrui Simui iškvietė policijos pareigūnus ir apkaltino smurtu. Konflikto metu Simas buvo neblaivus.

Iki šiol pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą.

Oksana ir Simas Jasaičiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (357)