Kuzia – vienas iš to kiemo gyventojų, kuriam prieš kelias dienas prasidėjo tie patys simptomai kaip ir jau mūsų gelbėtoms katytėms: sunkus kvėpavimas, čiaudulys, burnoje atsivėrusios žaizdelės, nustojo valgyti, tapo visiškai apatiškas. Nieko nelaukusi savanorė nuskuodė gelbėti Kuzios, kuris papildė ligoniukų gretas stacionare.

Paskutiniu metu sulaukiame daug gyvūnų, kurie bandė kovoti patys, tačiau prieš žiemos šaltuką be vaistų ir žmogaus pagalbos, nepasimuistysi... Vežant į stacionarą, Kuzia taip stresavo dėl nežinios, jog sugebėjo dar ir susižaloti letenėlę į narvelio grotas, bandydamas ištrūkti.

Draugai, ir vėl prašome Jūsų gerumo, virstančio nors mažyte parama gelbėjant tuos, kurie be mūsų neišsigelbėjo. Kuzia turės leisti laiką mokamame klinikos stacionare kol sveiks, jam skirtas gydymas, vitaminai, kokybiškas pašaras. Tokio katinėlio išgydymas ir paruošimas namams, neretai kainuoja triženkles sumas, kurios galvoj netilptų, jeigu kaskart į pagalbą neatskubėtumėte Jūs.

Galėdami prisidėti prie Kuzios gydymo, paaukoti galite į „Naminukų“ sąsk. mokėjimo paskirtyje nurodant „Kuzia, pasveik“.

Norėdami pasidomėti dėl Kuzios sveikatos, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).