Iš pusšimčio pretendentų finalo ribą pasiekė tik šeši. Laimingasis šešetas: grupė „The Roop“, Ieva Zasimauskaitė, Monika Marija, Paula, Jurgis Brūzga ir Kotryna Juodzevičiūtė.

Grupė „The Roop“ atrankose dalyvauja su daina „Yes, I Do“. Dainą po išgyventos depresijos kūręs grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius sako, kad rytas visuomet atrodo šviesesnis ir viltingesnis, tad ir dainoje dainuojama apie tai, kad kas rytą jis iš naujo įsimyli pasaulį.

Ieva Zasimauskaitė savo dainoje „When we're old“ pasakoja apie meilę iki paskutinio atodūsio. Merginai šios atrankos – ne pirmos, ji eurovizinę laimę bando jau penktąjį kartą.

Antrą kartą eurovizinėse atrankose savo pasirodymu žiūrovus džiugina Paula. Su daina „1 2 3“ ji pasiekė finalą ir tvirta kova žengs į kovą dėl galimybės atstovauti Lietuvai Portugalijoje.

Jurgis Brūzga šįmet paruošė itin pozityvų pasirodymą, kurį nuspalvina trijų vyrukų šokis. Šįmet eurovizinę laimę J. Brūzga bando su daina „4 Love“. Nors daina galėjo vadintis visai kitaip, tik prieš pat lipant į sceną atlikėjas persigalvojo.

Dvyliktokė Kotryna Juodzevičiūtė kartą jau yra stovėjusi ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos ir teigia nekantraujanti ten vėl grįžti. Kaip jai pavyko? Ji buvo pritariančioji Donato Montvydo vokalistė Stokholme vykusioje „Eurovizijoje“. Antrą kartą kaip solistė atrankose dalyvaujanti Koryna šįmet sėkmę bando su daina „That Girl“.

Monika Marija atrankose sužibo visiškai netikėtai. Įsibėgėjus atrankoms Erica Jennings nusprendė pasitraukti ir suteikė galimybę jos dainą perdainuoti kitam atlikėjui. Šia galimybe pasinaudojusi Monika Marija iki finalo atšuoliavo su daina „The Truth“.

Kas eurovizinėse atrankose pajus pergalės skonį, sužinosime jau sekmadienį, o, kol laukiame finalo, kviečiame savo nuomonę išreikti DELFI apklausoje!

Finalo metu savo nuomonę tars ir žiūrovai, ir komisijos nariai. Beje, vienu iš komisijos narių gali tapti ir TU! Daugiau apie tai skaitykite čia.

Laimingasis šešetukas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)