Informaciją patvirtino Maskvos Preobražensko rajono teismas, patvirtinęs skyrybas, praneša 7days.ru.

Apie I. Dapkūnaitės ir D. Jampolskio skyrybas žinoma tik tiek, kad pora pateikė skyrybų dokumentus pernai metų pabaigoje. Įdomu, kad greitai „Pervyj kanal“ parodė dokumentinį filmą apie aktorę „Viskas, ką apie mane rašo – netiesa“, kuriame I. Dapkūnaitė pirmą kartą parodė savo sūnų Aleksą.

Kalbama, jog neseniai porai surogatinė motina pagimdė sūnų, apie jį I. Dapkūnaitė pranešė ir parodydama vaiko atvaizdą savo filmo pabaigoje.

Aktorei pavyko nuslėpti nuo žiniasklaidos berniuko gimimą. Iki šiol nežinoma, kada tiksliai gimė berniukas.

Primename, kad I. Dapkūnaitė ir D. Jampolskis susituokė 2013 m. Jų vestuvės buvo plačiai aptarinėjamos spaudoje dėl didelio amžiaus skirtumo – aktorė vyresnė 10 metų. Santuokos ceremonija, saugantis nuo paparacų, įvyko Anglijoje.

I. Dapkūnaitė 2009 metais išsiskyrė su savo antruoju vyru, anglų režisieriumi Simonu Stokesu. Pora kartu nugyveno dešimt metų. Sutuoktiniai išsiskyrė tyliai, be skandalų ir abipusių įžeidinėjimų. „Santuoka su Simonu Stokesu – dabar jau praeityje likusi istorija, aš neprisimenu ir nenoriu daugiau apie tai kalbėti“, – kažkada pareiškė I. Dapkūnaitė.

Pirmuoju Ingeborgos vyru tapo jos kolega Arūnas Sakalauskas, su kuriuo ji mokėsi tame pačiame konservatorijos kurse. Dabar jis yra vienas garsiausių Lietuvos aktorių ir televizijos laidų vedėjų. Įdomu tai, kad išsiskyręs su garsia aktore jis gyveno su buvusios žmonos bendrapavarde Jolanta Dapkūnaite.

Su I. Dapkūnaite A. Sakalauskas palaiko draugiškus santykius, tačiau kalbėti apie ją, kaip apie buvusią žmoną, atsisako. „Mes seniai susitarėme vienas apie kitą neišsiplėsti“, – pareiškė jis. Tačiau kaip apie buvusią kursiokę ir draugę aktorius pasakė: „Ji visada buvo betarpiška, labai linksma ir aš net neprisimenu, kad ji ant ko nors pyktų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)