„Dainoje ir vaizdo klipe truputį ironiškai pažvelgėme į reklamą, skirtą vaikams. Dažnai tokia reklama yra priežastis to, kad tėvai visokiems brangiams niekalams išleidžia didelius pinigus, o kitą dieną vaikai jau nori kitų žaislų. Taip pat, dažnai tokia reklama formuoja ir tam tikrą vaikų supratimą apie vyrus ir moteris“, - apie dainą pranešime spaudai kalbėjo vienas "Rapeseed" narių Willux – Vilius Alesius.

„Kadangi pastaruoju metu kai kuriems veikėjams pasidarė labai įdomios sąmatų sumos dėl visokiausių televizijos laidų, filmų, honorarų ir taip toliau, mes taip pat norime paviešinti, jog, taupydami vaikų brangiems žaislams, šį klipą iškepėme už 60 eurų, o pagrindines klipo išlaidas sudarė kostiumų nuoma, komunalinės išlaidos. Aišku, už pagalbą dėkojame geriems bičiuliams, dėl kurių finansiniai kaštai nebuvo tokie skausmingi“, - pasakojo SJ – Saulius Jeruslanovas.

Kviečiame įvertinti vaizdo klipą ir pačią dainą:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)