Ankstesniuose nacionalinės „Eurovizijos" atrankos etapuose mergina pasirodė su jau vizitine kortele spėjusiomis tapti nendrėmis bei intensyvia choreografija, kurią vėliau pristatė ir su dvejomis šokėjomis scenoje.

„Žinoma, tai nėra lengvas variantas, kadangi energetiką ir dainavimą šokant reikia išlaikyti viso pasirodymo metu. Juk nesinori dainuoti nešvariai ar šokti „ne pilna koja", - detales atskleidžia Paula.

Pusfinalio metu jauna mergina pademonstravo išties pakitusią kūrinio versiją, o pasirodymo koncepciją visiškai minimalizavo ir pavertė stilingu juodos ir baltos spalvų deriniu, skelbiama pranešime spaudai.

Dar prieš pusfinalį Paula teigė, kad toks žingsnis labai gerai apgalvotas ir taip atlikėja nori žiūrovui perteikti kūrinio emociją ir tai, ką jis reiškia jai pačiai. Pusfinalio metu žiūrovai girdėjo akustinę dainos versiją – būtent taip daina skambėjo ją vos sukūrus, prieš „gaminant" studijinę jos versiją.

„Tiek senasis, tiek naujasis pasirodymo variantai man yra artimi. Dviejuose etapuose jau buvo išvystyta energingo pasirodymo mintis, kuomet pajutau, jog dainos idėjos ir savo pačios emocijų nenoriu užmaskuoti choreografijos žingsneliais ar rekvizitais scenoje. Nauja kūrinio aranžuotė ir švaresnė scenografija labiau leidžia žiūrovui pajausti kūrinio prasmę, o toks ir buvo mano tikslas", - atvirauja atlikėja.

Originali versija:

Akustinė versija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)