„Šios rungtynės suteikia optimizmo. Parodėme, kad galime žaisti ir galime įtraukti į žaidimą LiAngelo. Matote, kas buvo prieš du mėnesius ir kas yra dabar. LiAngelo tikrai mums padeda. Šiandien nedirbo pagrindinis mūsų ginklas – tritaškiai.

Justas Sinica ir Eigirdas Žukauskas laisvi prametė savo metimus. Be tritaškių mums sunku, bet mes labai gerai pradėjome ir reikėjo laikytis. Žaidėme su „Lietuvos rytu“, kuris palaiko tempą. Kiekvienas taškelis žaidžiant su tokia komanda yra svarbus. Rungtynes perlaužė Jimmy Baronas.

Jau tikrai nebaisu LiAngelo leisti į aikštę. Nors jis kartais kažką sumaišo, nesusikeičia, esmė ta, kad jis stengiasi. Daviau jam šiek tiek pylos dėl gynybos prieš J. Baroną, bet manau, kad ir kitas žaidėjas nebūtų jo sustabdęs.

Ką padarysi, reikia dirbti. Turėjome tik 2 dienas pasiruošimui po pasibaigusio draugiško turnyro. Šiandien LiAngelo iš šono atrodė tikrai gerai. Pataikė tritaškių. Bet geros rungtynės šiandien nereiškia, kad gerai žaisime nuvažiavę kitur. Bus sunku, bet aš tikiu, kad viskas bus gerai. Reikia tikėti. Šiandien neturėjome Edvino Šeškaus, jis šiandien mums taip pat būtų labai padėjęs“, – pasakojo V. Šeškus.

Dažnai su teisėjų sprendimais nesutikęs V. Šeškus buvo nubaustas technine pražanga, o po rungtynių paaiškino, kodėl reagavo taip emocingai. Nors ir pralaimėjo, treneris džiaugėsi tuo, kad „Vytauto“ žaidimas turėjo patikti sirgaliams.

„Buvo tikrai daug abejotinų momentų, įdomių momentų. Norėjosi laimėti. Pagal žaidimą tikrai galėjome kautis dėl pergalės. Todėl ir pykau dėl kiekvieno abejotino sprendimo bei gavau techninę pražangą.

Teisėjai turėjo ją skirti, kai taip visi sušokome. Bet ir kitas šonas („Lietuvos ryto“ treneriai) šokinėjo irgi. Na bet kartais gali pralaimėti, bet ateis sirgaliai ir padėkos už gražų žaidimą. Manau, kad tai vienos iš tokių rungtynių.

Aš pasiilgęs pergalių. Mes sėdėjome šiandien su 11 žmonių. Iš kai kurių matosi nepasitenkinimas. Reikia su tuo dirbti. Jei komandai gerai sekasi, nereikia pykti, jei treneris pakeičia.

Visi truputį išsibalansavę, bet per likusius du mėnesius turime atiduoti visas savo jėgas. Manau, kad galime žaisti su visais. Denisas Lukašovas ko gero dabar nežais 10 dienų. Neaišku ir dėl Rashauno Broaduso. Mums nesiseka visada su tomis traumomis“, – kalbėjo V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)