Tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose turintis jaunas vyras nepagailėjo kritikos ir pačiam žurnalistui bei knygų autoriui. D. Bendžius klausė, kokią teisę komentuoti ir nepagrįstai kritikuoti atlikėjus turi žmogus, kuris net neturi muzikinio išsilavinimo ir nėra susijęs su muzikos pasauliu.

Kotryna Juodzevičiūtė, su kuria ir dirba Deividas, yra laikoma viena atrankų favoričių, tačiau ir ji sulaukė A. Užkalnio kirčio. Šis ją pavadino nevykusia Beyonce versija.

Tačiau susisiekus su D. Bendžiumi jis patikino norintis būti suprastas teisingai. Anot jo, svarbiausia ne kritika ir pasipiktinimas, o tai, kad tokie komentarai yra skirti žmonėms, atiduodantiems visas jėgas ir laiką. „Jie atstovaus ne save, o mūsų visų šalį. Jie tam skiria daug jėgų, laiko, pastangų. Norėčiau paklausti atrankų organizatorių, kas leido Užkalniui komentuoti?“, – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (624)